Quantcast

Game of Thrones: Ούτε καν οι πρωταγωνιστές δεν πρόκειται να πάρουν στα χέρια τους τα σενάρια

Ο φόβος των spoilers κάνει την παραγωγή της δημοφιλούς σειράς να πάρει μέτρα που τα λες και περίεργα

THE NERDSTREAM

17 Οκτωβρίου 2017

Λίγο καιρό πριν δημοσιεύτηκαν τα πρώτα μέτρα της παραγωγής του Game of Thrones για να σώσουν τη σειρά από τα spoilers. Ακόμα κι αυτά όμως φαίνεται να μην είναι αρκετά καθώς οι υπεύθυνοι της παραγωγής αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα ακόμη πιο ακραίο μέτρο για να σώσουν τη σειρά τους: θα λένε τους διαλόγους στους ηθοποιούς απευθείας στο αυτί με τη χρήση ακουστικού.

Η όλη διαδικασία προστασίας της επερχόμενης 8ης σεζόν από τις διαρροές φαίνεται πως απαιτεί μεγάλες προσπάθειες από τους παραγωγούς, παρότι τα ίδια τα γυρίσματα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν μέχρι του χρόνου. Ήδη έχει αναφερθεί πως γύρω από τα πλατό θα στηθούν μεταλλικοί τοίχοι για να μη μπορεί να κοιτάξει μέσα κανένας άσχετος, ακόμη κι αν χρησιμοποιεί drone.

Kι επειδή αυτά δε φαίνονται να είναι αρκετά, σύμφωνα με δηλώσεις του Nikolaj Coster – Waldau (κατά κόσμον Jaime Lannister) σε φινλανδικό κανάλι ούτε οι πρωταγωνιστές δεν πρόκειται να πάρουν στα χέρια τους τα σενάρια για την τελευταία σεζόν: αντίθετα, θα τους τα λένε στο αυτί με μικρά ακουστικά. Σε όλες τις προηγούμενες σεζόν το λάμβαναν με τον παραδοσιακό τρόπο, ο οποίος όμως δεν είναι επαρκής για τις ανάγκες ασφαλείας πια.

Όπως έχει δηλώσει μάλιστα παλιότερα ο Liam Cunningham, που υποδύεται τον Ser Davos Seaworth, ο ίδιος έχει λάβει έξι σενάρια, αλλά «τα οποία δεν μπορώ να ανοίξω λόγω των κωδικών ασφαλείας που έχουν». Μάλλον πρέπει να ψάξει για κάποιο crack.

(πηγή)

 

Best of internet