Quantcast

Έσκασε το πρώτο trailer του WandaVision και είναι αρκετά περίεργο, με την καλή την έννοια

Εγκρίνουμε το weirdness απ’ όπου κι αν προέρχεται

THE NERDSTREAM

21 Σεπτεμβρίου 2020

Το έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά: ένα βασικό πρόβλημα των μεγάλων χολιγουντιανών superhero ταινιών είναι ότι πάσχουν από ομοιομορφία όσον αφορά την αισθητική και το ύφος. Τις περισσότερες φορές έχουν ένα προκάτ υπερηρωικό στυλ χωρίς να πειραματίζονται ιδιαίτερα, αλλά όταν το κάνουν τότε το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει πολύ καλό, όπως έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη με το Thor: Ragnarok και το Guardians of the Galaxy ή στο μικρή με το Legion και το Doom Patrol.

Τώρα, λοιπόν, η Marvel κι η Disney, αφού πετσόκοψαν το τηλεοπτικό σύμπαν της πρώτης στο Netflix, ετοιμάζονται για μια σειρά από τηλεοπτικές παραγωγές στην streaming πλατφόρμα Disney+, οι οποίες θα συνδέονται με το Marvel Cinematic Universe. Από τα πρώτα πράγματα στη λίστα είναι το WandaVision, δηλαδή η σειρά που θα μας αφηγείται την σχέση ανάμεσα στην Scarlet Witch και τον Vision, με την Elizabeth Olsen και τον Paul Bettany να πρωταγωνιστούν φυσικά.

Κι ενώ ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρα μετά την παύση της παραγωγής την άνοιξη λόγω covid (φήμες λένε για Δεκέμβριο), χτες κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy είδαμε το πρώτο trailer για τη μίνι-σειρά 6 επεισοδίων που δημιούργησε η Jac Schaeffer, συν-σεναριογράφος του Captain Marvel αλλά και του επερχόμενου Black Widow. Απολαύστε, λοιπόν, το ευπρόσδεκτα αλλόκοτο trailer και αναμείνατε στις οθόνες σας για περισσότερα σύντομα:

Best of internet