Quantcast

Τηλεοπτική μεταφορά του Three-Body Problem ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones, περαστικά σε όσους το έχουν διαβάσει

Καλά θα πάει αυτό

THE NERDSTREAM

2 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι γεγονός, φίλες και φίλοι. Το Three-Body Problem, ένα από τα πιο φιλόδοξα λογοτεχνικά έργα επιστημονικής φαντασίας του 21ου αιώνα, το επικό μυθιστόρημα του Liu Cixin, ετοιμάζεται να αποκτήσει την τηλεοπτική μεταφορά του. Από τους χειρότερους ανθρώπους που θα μπορούσαν να επιλεγούν να το κάνουν.

Οι David Benioff και D.B. Weiss, γνωστοί για την εξαίρετη δουλειά που έκαναν με την αντίστοιχη μεταφορά του Game of Thrones στο HBO, τώρα ετοιμάζονται να συνεργαστούν με το Netflix για τη sci-fi σειρά που θα βασιστεί στο έργο του Cixin. Μαζί τους θα βρίσκεται κι ο Alexander Woo στο σενάριο και την παραγωγή, γνωστός κυρίως από τον δεύτερο κύκλο του The Terror. Με άλλα λόγια, βεβαρημένο και το δικό του βιογραφικό.

Η σειρά θα καλύψει σταδιακά ολόκληρη την τριλογία του Remembrance of Earth’s Past, αρχίζοντας με το The Three-Body Problem και συνεχίζοντας με τα The Dark Forest και Death’s End, τα οποία αφηγούνται την επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Στην παραγωγή επίσης θα βρίσκονται μεγάλα ονόματα σαν τον Rian Johnson και τον Brad Pitt, πράγμα που ελπίζουμε να βοηθήσει.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, η μόνη μέχρι τώρα μεταφορά του Cixin στην οθόνη ήταν το The Wandering Earth που έσπασε ταμεία στην Κίνα (κι εδώ το είδαμε στο Netflix) οπότε προς το παρόν το ποσοστό 100% αποτυχίας έχει σοβαρές πιθανότητες να συνεχιστεί στο μέλλον.

Best of internet