Quantcast

O Robert Rodriguez αποκαλύφθηκε ως σκηνοθέτης της δεύτερης σεζόν The Mandalorian

Disney έχεις την προσοχή μας

THE NERDSTREAM

6 Μαΐου 2020

Είναι ιδέα μας ή έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά τα ευχάριστα νέα από τον πλανήτη Star Wars; Μπορεί το saga των Skywalker έληξε τζούφια με το Επεισόδιο 9, αλλά στο μεταξύ ανακοινώθηκε μια νέα σειρά από την δημιουργό του Russian Doll και μια νέα ταινία από τον Taika Waititi. Και το πράμα συνεχίζει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα σεζόν The Mandalorian, η οποία ούτως ή άλλως είχε τον Waititi να παίζει και να σκηνοθετεί. Τώρα, λοιπόν, μάθαμε ότι ο δεύτερος κύκλος θα έχει δύο νέους σκηνοθέτες και τα ονόματά τους μας ενθουσιάζουν αμφότερα. Ξεκινώντας από το λιγότερο ενθουσιώδες, ο Peyton Reed του Ant-Man δήλωσε στο Twitter πως έχει γυρίσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο:

Έπειτα, το πράγμα έγινε ακόμα καλύτερο όταν σε παρόμοια ανακοίνωση προχώρησε κι ο Robert Rodrigues του Sin City και του From Dusk till Dawn, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του δίπλα στον ανυπέρβλητο Baby Yoda:

Αν σ’ αυτούς προσθέσουμε και την ήρεμη δύναμη του Jon Favreau, τότε έχουμε ένα υπέροχο team σκηνοθετών για τον δεύτερο κύκλο. Ανυπομονούμε τα μάλα και περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο που θα καταφτάσει στις οθόνες μας.

Best of internet