Quantcast

Έρχεται νέα τηλεοπτική σειρά Star Wars, αυτήν την φορά από τη δημιουργό του Russian Doll

ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ

THE NERDSTREAM

23 Απριλίου 2020

Ας συνοψίσουμε λίγο που βρισκόμαστε από πλευράς Star Wars αυτή τη στιγμή. Το saga των Skywalker έληξε τζούφια με το Επεισόδιο 9, κι εντωμεταξύ δεν είναι σαφές τι περιμένουμε μια από τις νέες τριλογίες που ανακοινώνονται κι ακυρώνονται. Στην τηλεόραση, από την άλλη, το The Mandalorian συνεχίζει ακάθεκτο και περιμένουμε κι έναν Obi-Wan Kenobi να σκάσει μύτη.

Σ’ αυτά τα δύο τα τελευταία, προσθέστε λοιπόν κι άλλη μία σειρά που ετοιμάζεται. Τα νέα ήρθανε χτες, όταν το Variety ανακοίνωσε αποκλειστικά πως έρχεται μια νέα σειρά Star Wars που θα φτιάξει η συν-δημιουργός του λατρεμένου Russian Doll, δηλαδή η Leslye Headland, για λογαριασμό της πλατφόρμας Disney+.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν η σειρά θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικό timeline από αυτό των κλασικών ταινιών, ενώ το focus της θα είναι σε μια γυναικεία ιστορία εντός του Star Wars σύμπαντος. Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε καμία λεπτομέρεια, ενώ από τη μεριά τους η Disney και η Lucasfilm δεν έκαναν κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο συνδυασμός Star Wars και Russian Doll ακούγεται αρκούντως ψηστικός.

Best of internet