Quantcast

Fargo: Το trailer του νέου κύκλου μας δίνει gangsters του ’50 και Chris Rock, από εμάς είναι ναι

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

THE NERDSTREAM

10 Ιανουαρίου 2020

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, φίλες και φίλοι, κοντεύουν να περάσουν 3 ολόκληρα χρόνια απ’ όταν τα μάτια μας αντίκρισαν για τελευταία φορά το τηλεοπτικό Fargo. Ναι, η τρίτη σεζόν της λατρεμένης σειράς του Noah Hawley (που στέκεται τρομερά αξιοπρεπώς απέναντι στο έπος των αδερφών Coen) ήταν μια από τις αγαπημένες μας του 2017, οπότε σίγουρα ανυπομονούσαμε για τη συνέχεια.

Κι ενώ οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε ακούσει για τον τέταρτο κύκλο μίλαγαν για επιστροφή μέσα στο 2019, τελικά η σειρά θα φτάσει στις οθόνες μας φέτος τον Απρίλιο με το καλό. Εκεί, θα μεταφερθούμε στο Κάνσας των 50s και θα παρακολουθήσουμε τις μανούρες ανάμεσα στην μαύρη μαφία και την ιταλική μαφία (ένα premise που παρεμπιπτόντως μοιάζει αρκετά με την επερχόμενη ταινία The Sopranos).

Το πιο hot στοιχείο της επιστροφής Fargo είναι βέβαια πως στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο υπερ-πετυχημένος κωμικός Chris Rock, ενώ ο δημιουργός Hawley ήταν μάλλον ελεύθερος θα προσηλωθεί εδώ μιας και το λατρεμένο Legion ολοκληρώθηκε πέρσι. Τσεκάρετε το trailer και για τα υπόλοιπα αναμείνατε μέχρι τις 19 Απριλίου.

Best of internet