Quantcast

Babylon Berlin: Έρχεται η νέα σεζόν της καλύτερης ευρωπαϊκής σειράς που δεν βλέπατε μέχρι τώρα

Κι αυτό εδώ είναι το πρώτο trailer

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2019

Ναι, συνέβη γι’ αυτό. Άρχισε ο κόσμος να βλέπει μη-αγγλόφωνες σειρές. Η αλήθεια είναι ότι το μπαμ έγινε με τις διεθνείς παραγωγές του Netflix, αλλά ούτως ή άλλως η μεγάλη στροφή του πληθυσμού προς την τηλεόραση έφερε μαζί της και μια άνθιση στον μη-αγγλόφωνο κόσμο. Και φυσικά πέρα από τα μεγάλα χιτ σαν το La Casa de Papel, το The Rain και το Dark, υπάρχει επίσης πλέον μια πληθώρα ποιοτικών ευρωπαϊκών τηλεοπτικών παραγωγών.

Πέρα από την σταθερή αξία των ιταλικών γκανγκστεροσειρών, η γερμανική παραγωγή σειρών επίσης είναι φουλ στα πάνω της. Υπάρχουν συμπαθητικά πράματα σαν το Berlin Dogs και πολύ συμπαθητικά πράματα σαν το Deutschland 83, αλλά αποκορύφωμα όλων είναι το Babylon Berlin, η σειρά που συνδημιούργησε ο Tom Tykwer του Run Lola Run κι έγινε εύκολα μια από τις αγαπημένες μας για το 2017.

Τώρα λοιπόν, η σειρά που μας αποκάλυψε μια φαντασμαγορική βερολινέζικη Βαϊμάρη ξεκινάει με την παγκόσμια κρίση του 1929 και μας προετοιμάζει για έναν νέο κύκλο πολιτικής βίας και αστυνομικού μυστηρίου που (λογικά) θα φτάνει μέχρι την άνοδο των Ναζί στην εξουσία. Ο τρίτος κύκλος έρχεται τον χειμώνα του 2020 στο γερμανικό Sky κι έπειτα από εκεί θα πάει στα κανάλια και της πλατφόρμες του υπόλοιπου κόσμου (εδώ θα προβάλλεται από την ΕΡΤ).

Μέχρι τότε, τσεκάρετε το πρώτο trailer του νέου κύκλου που κυκλοφόρησε χτες στα γερμανικά:

Best of internet