Quantcast

Δικιά του σειρά θα έχει πλέον ο Hawkeye, αγαπημένος κομπάρσος του Marvel κινηματογραφικού σύμπαντος

Που δεν παρατηρήσατε καν ότι έλειπε από το Avenges: Infinity War

THE NERDSTREAM

11 Απριλίου 2019

Την θεωρία ότι είστε πρόθυμοι να δείτε τα πάντα αρκεί να έχουν superheroes αποφασίζει να τεστάρει η Marvel, φτιάχνοντας μια σόλο σειρά για τον πιο ακριβοπληρωμένο κομπάρσο στην ιστορία του Marvel Cinematic Universe. Ναι, του Hawkeye φυσικά.

Ο χαρακτήρας που με το ζόρι καταλάβατε ότι λείπει από το Avengers: Infinity War γίνεται ο επόμενος ήρωας που θα αποκτήσει τη δικιά του σειρά στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα της Disney, μετά από τις σειρές που έχουμε ήδη ακούσει κι αφορούν τον Loki, την Scarlet Witch και το δίδυμο Winter Soldier με Falcon – όλα εκ των οποίων θα έχουν για πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς που γνωρίσαμε στο MCU.

Έτσι κι ο Hawkeye λοιπόν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, θα δει τον Jeremy Renner να πρωταγωνιστεί σε μια περιπέτεια όπου θα ετοιμάζεται να μεταδώσει την δάδα της υπερηρωικής τοξοβολίας στην διάδοχό του από τα κόμιξ, δηλαδή την Kate Bishop. Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, το γεγονός ότι το Disney+ θα φιλοξενήσει τόσες πολλές σειρές με χαρακτήρες του MCU εντείνει την απαισιοδοξία μας για τις υπερηρωικές σειρές Marvel που κόπηκαν από το Netflix.

Best of internet