Quantcast

Η ζωή αυτού του τρόμπα θα βρίσκεται στα χέρια σου στη νέα διαδραστική σειρά του Netflix

Ετοιμαστείτε για ταρζανιές στα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου

THE NERDSTREAM

20 Μαρτίου 2019

Μόλις τις προάλλες λέγαμε ότι το Netflix σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα μετά την επιτυχία του διαδραστικού Bandersnatch πριν από λίγους μήνες, αλλά το επόμενο interactive project της πλατφόρμας απέχει πολύ από τη θεματολογία του Black Mirror – τουλάχιστον σε επίπεδο ιστορίας.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, το Netflix ετοιμάζει μια διαδραστική σειρά με τον τίτλο You vs. Wild, η οποία θα μας βάλει στην θέση να ακολουθήσουμε τις περιπέτειες του διάσημου εκπαιδευτή επιβίωσης Bear Grylls στα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου. Στο χέρι μας θα είναι τι αποφάσεις θα πάρει, τι κινήσεις θα κάνει, κι αν τελικά θα ζήσει ή αν θα πεθάνει.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Grylls είναι ένας Άγγλος πρώην λοκατζής που έγινε διάσημος μέσα από την εκπομπή Man vs. Wild όπου έκανε ταρζανιές και καγκουριές επιβίωσης σε διάφορα σημεία του πλανήτη, διδάσκοντας τα κόλπα της σκληροτράχηλης επιβίωσης σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η σειρά διάρκειας 8 επεισοδίων καταφθάνει στις 10 Απριλίου κι η αλήθεια είναι ότι φοβόμαστε πως θα απελευθερώσει αρκετά από τα σαδιστικά ένστικτα των θεατών. Μέχρι τότε, τσεκάρετε το επίσης διαδραστικό trailer του You vs. Wild:

Best of internet