Quantcast

Όχι μόνο έρχεται σε σειρά το Time Bandits του Terry Gilliam, αλλά θα το φτιάξει κι ο Taika Waititi

ΝΑΙ

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2019

Ο Taika Waititi είναι πιθανώς ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης που δουλεύει αυτή τη στιγμή στο Hollywood. Όχι μόνο έχει γυρίσει μερικές εκπληκτικές ταινίες στο παρελθόν (με κορυφαίο φυσικά το λατρεμένο What We Do in the Shadows), αλλά τελευταία δεν έχει βάλει κώλο κάτω. Το Thor: Ragnarok ήταν υπέροχο, το Wellington Paranormal ήταν υπέροχο, και πλέον περιμένουμε τόσο το τηλεοπτικό What We Do in the Shadows και το κινηματογραφικό Jojo Rabbit.

Ε, σ’ όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι ο Waititi ετοιμάζει και μια τηλεοπτική εκδοχή του Time Bandits του Terry Gilliam. Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα μας είπε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο Waititi πρόκειται να μεταφέρει την υπέροχη 80s fantasy καλτίλα στη μικρή οθόνη για λογαριασμό της νέας streaming πλατφόρμας που ετοιμάζει η Apple. Φυσικά, το στυλ του Time Bandits είναι ό,τι πρέπει ακριβώς για το ύφος του Waititi, οπότε περιμένουμε τα καλύτερα.

Για την ιστορία, ο ίδιος ο Gilliam πίσω στο 2015 είχε αναφέρει ότι ετοιμάζεται να μεταφέρει σε σειρά την ταινία του, αλλά ο σκηνοθέτης του καταραμένου The Man Who Killed Don Quixote (το οποίο εμάς μας άρεσε βέβαια) δεν φημίζεται κιόλας για την ικανότητά του να ολοκληρώνει τα πρότζεκτ που ξεκινάει.

Best of internet