Quantcast

Η τηλεοπτική σειρά «What We Do In The Shadows» είναι πλέον πραγματικότητα οπότε μπορούμε να πανηγυρίσουμε

Οι καθημερινές περιπέτειες των υπέροχων βαμπιρο-συγκάτοικων έρχονται το 2019 στο FX

THE NERDSTREAM

4 Μαΐου 2018

Λοιπόν, αυτά τα νέα είναι υπέροχο. Αν τυχόν δεν έχετε δει το mockumentary horror/comedy διαμάντι των Jemaine Clement και Taika Waititi (ναι αυτού του Νεοζηλανδού με τα υπέροχα πουκάμισα και τις ταινιάρες Boy, Hunt for the Wilderpeople και Thor: Ragnarok) από το 2014, τότε κλείστε αυτήν εδώ την καρτέλα, πάρτε άδεια απ’ τη δουλειά ή πιστολιάστε τη σχολή και σπεύσατε σπίτι να το τσεκάρετε. Ο λόγος που προχωράμε σε τόσο υπεύθυνες συμβουλές είναι πως πρόκειται για μια απ’ τις καλύτερες κωμικές ταινίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, απόλυτα cult και διασκεδαστική σε όλα της, κι η οποία πλέον θα έχει την δική της τηλεοπτική σειρά.

Βέβαια, οι φήμες για μια σειρά βασισμένη στο What We Do in the Shadows είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2016, ενώ πριν από λίγους μήνες το τηλεοπτικό δίκτυο FX παρήγγειλε έναν πιλότο για να δει πώς θα πάει το πράγμα. Χτες, όμως, μάθαμε ότι τελικά η σειρά θα γίνει πραγματικότητα αφού το FX έκλεισε συμφωνία για 10 επεισόδια όπου θα παρακολουθήσουμε τις καθημερινές περιπέτειες των τριών βαμπίρ που είναι συγκάτοικοι εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Η σειρά 30λεπτων επεισοδίων θα έχει για σεναριογράφο τον Clement και για σκηνοθέτη τον Waititi, ενώ μαζί μ’ αυτούς παραγωγός θα είναι κι ο Paul Simms των υπέροχων Flight of the Conchords και Atlanta. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τηλεοπτικό What We Do in the Shadows αναμένεται να φτάσει στις οθόνες μας την άνοιξη του 2019. Περιμένουμε τα καλύτερα και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν.

Best of internet