Quantcast

Westworld: Με τον Άαρον Πολ του Breaking Bad θα σκάσει μύτη ο τρίτος κύκλος

Χωρίς crystal meth, λογικά

THE NERDSTREAM

14 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν ξέρουμε αν υπήρχε καμιά αμφιβολία, αλλά το Westworld προφανώς και ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν πριν καν παίξουν 3 επεισόδια από την δεύτερη. Επίσης, σε περίπτωση που έχετε κάποια αμφιβολία και γι’ αυτό, είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει τουλάχιστον άλλες 6-7 σεζόν, οπότε καθίστε αναπαυτικά και προσποιηθείτε ότι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει.

ΟΚ, μπορεί γενικά εμάς να μην μας τρέλανε κιόλας η δεύτερη σεζόν, αλλά αν κάτι έχει σαφέστατα το Westworld είναι ένα αξιοζήλευτο καστ που στέκεται κάλλιστα δίπλα και στις πιο πρεστίτζιους κινηματογραφικές παραγωγές. Έχει Άντονι Χόπκινς, έχει Εντ Χάρις, έχει Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, έχει Τέσα Τόμσον, έχει πράμα γενικά. Ε, και σ’ αυτό το πράμα θα προστεθεί κι ο Άαρον Πολ από την επόμενη σεζόν.

Ναι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο ηθοποιός που έχει μεγάλη φίρμα μέσα από τον ρόλο του ως Jesse στο Breaking Bad θα ανήκει πλέον στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς των Τζόναθαν Νόλαν και Λίζα Τζόι.

Βέβαια ο Πολ δεν έχει κάνει και πολλά αξιοσημείωτα πράγματα από το τέλος του Breaking Bad και μετά (κι οι κινηματογραφικές του επιλογές ήταν αρκετά μέτριες), αλλά αν μη τι άλλο θα είναι άλλη μία εξαιρετικά γνώριμη φάτσα σε ένα περιβάλλον όπου όλο και περισσότερα πράγματα μοιάζουν να μην βγάζουν και τρομερό νόημα – μέχρι να βγάλουν όλα μαζί, σύμφωνα με τους δημιουργούς.

Best of internet