Quantcast

Το Westworld ανανεώθηκε ήδη για 3η σεζόν γιατί προφανώς και δεν γινόταν διαφορετικά

Το αγαπημένο sci-fi western έχει επιστρέψει ήδη στο HBO

THE NERDSTREAM

2 Μαΐου 2018

Όχι ότι εκπλήσσεται και κανείς βέβαια. Το γεγονός ότι το Westworld, η σειρά του HBO που βασίστηκε στις ταινίες Westworld και Futureworld του Michael Crichton από τα 70s, είναι μια sci-fi western επιτυχία που κατάφερε να πατήσει όλα τα σωστά κουμπιά για να λατρευτεί από το κοινό και την κριτική. Είχε δύο ικανότατους δημιουργούς (τον Jonathan Nolan, αδερφό του Christopher, και την Lisa Joy), τον J.J. Abrams για παραγωγό, το πρεστίζ των HBO σειρών, ένα καταπληκτικό καστ (με τους Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood και Ed Harris να δίνουν ρέστα) και όλα αυτά τα στοιχεία humans-vs-machines που έχουμε συνηθίσει να αγαπάμε στις sci-fi ταινίες και σειρές όταν εκτελούνται με σωστό τρόπο.

Βέβαια, η χτεσινή ανακοίνωση του διευθυντή προγράμματος του HBO Casey Bloys για την ανανέωση του Westworld, ήρθε ενώ έχουν ολοκληρωθεί μόλις 2 επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 22 Απριλίου. Όπως ανέφερε κι ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, “ήταν τεράστια η ευχαρίστηση που συνεργαστήκαμε με τους εξαιρετικά ταλαντούχους  Jonathan Nolan και Lisa Joy, όπως και με το χαρισματικό καστ και συνεργείο της σειράς”, συμπληρώνοντας πως ανυπομονούν να ανακαλύψουν πού θα τους πάει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Westworld.

Παρόλο που η 2η σεζόν της σειράς δεν ξεκίνησε και τόσο φαντασμαγορικά από πλευράς τηλεθέασης για το HBO, προφανώς το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ποντάρει πολλά πράγματα στο Westworld, δεδομένου ότι του χρόνου θα μείνει χωρίς την blockbuster ναυαρχίδα του, το Game of Thrones δηλαδή. Κι ενώ όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα και streaming υπηρεσίες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του GoT, το HBO έχει ήδη χτισμένο τον κόσμο του Westworld για το μέλλον – ετοιμάζοντας παράλληλα τις συνέχειες των The Deuce και True Detective, αλλά και νέες σειρές σαν το τηλεοπτικό Watchmen και το Euphoria, αμφότερα με τον Damon Lindelof του Lost να εμπλέκεται.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπήρξε κάποια πληροφορία για το χρονοδιάγραμμα της 3ης σεζόν του Westworld, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το μεγάλο κενό που υπήρξε ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν χρειαζόταν να περιμένουμε έως και τις αρχές του 2020.

Best of internet