Quantcast

Όλα θα βγάλουν νόημα στο τέλος, επιμένουν οι δημιουργοί του Westworld

Αλλά θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή

THE NERDSTREAM

3 Ιουλίου 2018

Λοιπόν, φίλοι και φίλες, η δεύτερον σεζόν του Westworld ολοκληρώθηκε, σε κάποιους άρεσε πολύ, σε κάποιους άλλους όχι και τόσο (κάντε κλικ στην επίσημη γνώμη μας ώστε να βρίσετε ελεύθερα στα σχόλια), με την πλειοψηφία των θεατών να μένει κυρίως με ένα ερώτημα στο τέλος: τα ‘χουν σχεδιάσει από πριν όλα αυτά ή ακολουθούν το γνωστό και αξιόπιστο σύστημα ΠΚΒ (Πάμε Και Βλέπουμε);

Σύμφωνα με την μία εκ των δύο δημιουργών της σειράς του HBO, δηλαδή την Lisa Joy, υπάρχει ένα πολύ σαφές πλάνο για το πώς θα οδηγηθεί στο τέλος του το Westworld. Έτσι λοιπόν, μιλώντας με το Stuff, η Joy ζήτησε από τους διχασμένους fans να χαλαρώσουν λίγο την φάση τους και να κάνουν υπομονή δείχνοντας λίγη καλή πίστη για την σειρά.

Η ίδια δηλώνει πως πως έχουν κατά νου το πως θα ολοκληρωθεί το Westworld ήδη από το πιλοτικό επεισόδιο. H Joy μας λέει μάλιστα πως το τέλος της σειράς θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό. Παρόλο που δεν ήταν σε θέση να αποκαλύψει πόσο θα διαρκέσει συνολικά η σειρά, η δημιουργός της σημείωσε πως κάθε σεζόν σκοπεύει να αφηγείται ένα κεφάλαιο που κλείνει μια πόρτα και ανοίγει μια καινούρια. Τέλος, τονίζει πως το κεντρικό θέμα της σειράς είναι το τι θα απογίνει με αυτήν την νέα μορφή ζωής που ακολουθούμε στο Westworld, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήταν ανεύθυνο να μην έχουν κατά νου ήδη μια κατάληξη.

Φυσικά, η σειρά ανανεώθηκε άμεσα για τον 3ο κύκλο της αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα αρχίσει η παραγωγή της ή πότε θα φτάσει ξανά στις οθόνες μας.

Best of internet