Quantcast

Πλησιάζει η ώρα για τον τρίτο κύκλο True Detective, κι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν κι οι συντελεστές το γιορτάζουν

THE NERDSTREAM

16 Αυγούστου 2018

Αν θέλετε μια απόδειξη για το πώς ένα στραβοπάτημα μπορεί να κοστίσει τα μάλα σε μια αξιολογότατη τηλεοπτικά σειρά, ας πάρουμε το παράδειγμα του True Detective. Ξεκίνησε το 2014 στο HBO και τα σάρωσε όλα με μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, ένα σφιχτοδεμένο σενάριο και δύο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές. Την επόμενη χρονιά, ο δημιουργός Nic Pizzolatto επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο και, εχμ, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Και κάπως έτσι, πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι το ΗΒΟ να ανανεώσει την σειρά για τρίτη σεζόν, κάτι που έγινε τελικά τον περασμένο Αύγουστο. Οι ελπίδες λοιπόν αναπτερώθηκαν για τη συνέχεια του True Detective, καθώς ο Mahershala Ali του House of Cards, του Luke Cage και φυσικά του Moonlight ανακοινώθηκε ως πρωταγωνιστής της επερχόμενης σεζόν, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της σκηνοθεσίας επρόκειτο να αναλάβει ο Jeremy Saulnier που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο αμερικάνικο σινεμά με τα εκπληκτικά Blue Ruin και Green Room. Παράλληλα, στο σενάριο μαζί με τον Pizzolatto θα δούλευε κι ο David Milch, δηλαδή ο δημιουργός του πολυ-αγαπημένου μας και αδικοχαμένου Deadwood.

Καθώς τα νέα γίνονταν όλο και πιο ευχάριστα το τελευταίο διάστημα, με ανακοινώσεις ότι θα μοιάζει περισσότερο με τον πρώτο κύκλο, τώρα μαθαίνουμε ότι τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο στο Fayetteville του Arkansas ολοκληρώθηκαν τελικά την περασμένη βδομάδα και τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους για την επιστροφή του True Detective στην οθόνη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του HBO για τον νέο κύκλο, το True Detective αυτήν τη φορά θα αφηγηθεί ένα μακάβριο έγκλημα στην καρδιά των Όρεων Όζαρκ (ναι, εκεί που διαδραματίζεται και η σειρά Ozark του Netflix), γύρω από το οποίο υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου που κρατάει για δεκαετίες. Και την Δευτέρα λοιπόν, ο δημιουργός Pizzolatto και ο πρωταγωνιστής Ali μίλησαν για την εμπειρία των γυρισμάτων στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook:

"True Detective" in Arkansas

“Every place we look tells a story about the people who have been there … that kind of texture and dimensionality enhances character and mystery and drive what we do.” – Nic Pizzolatto, True Detective creator, writer and directorWhat role does the Ozarks play in the upcoming season of “True Detective”? Explore and see how the production has impacted the arts and economy in Arkansas.Arkansas Economic Development Commission Mahershala_Ali Fayetteville, Arkansas

Gepostet von AETN am Montag, 13. August 2018

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, αλλά με τα γυρίσματα να ολοκληρώθηκαν μέσα στον Αύγουστο, οι πιθανότητες να τον δούμε μέσα στο 2018 ή μέσα στο 2019 είναι μάλλον σχετικά μοιρασμένες.

Best of internet