Quantcast

Το HBO προχωράει και επίσημα στην παραγωγή τρίτου κύκλου “True Detective”

Στα νέα επεισόδια, ο Μαχερσαλά Αλί θα προσπαθεί να διαλευκάνει ένα έγκλημα στο Μιζούρι

Χρήστος Πρόεδρος

4 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι επίσημο, αγαπητοί φίλοι, το True Detective επιστρέφει στις οθόνες μας με τρίτο κύκλο επεισοδίων, ελπίζουμε σχετικά σύντομα ώστε να μας θυμίσει τι στιγμές μας έχει προσφέρει στο παρελθόν αυτή η σειρά. Δεν θα ελπίσουμε να είναι καλύτερος από την πρώτη σεζόν για να μην γινόμαστε αχάριστοι, αλλά θα έχουμε μια κρυφή ελπίδα να είναι έστω και λίγο καλύτερος από τον δεύτερο.

Έπειτα από έντονες φημολογίες και μετά από ένα διάλειμμα δύο ολόκληρων ετών, το ΗΒΟ με μια λιτή του ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι προχωράει στην παραγωγή του τρίτου κύκλου. Όπως διαβάζουμε εδώ, η συνέχεια του «True Detective» θα αφηγείται την ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά του Οζάρκς και ένα μυστήριο που πηγαίνει πίσω δεκαετίες και θα εκτυλίσσεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Στον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων θα πρωταγωνιστεί ο Μαχερσάλα Αλί, ο οποιός έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από την ταινία Moonlight και ο οποίος θα υποδυθεί τον Γουέιν Χέιζ, έναν αστυνομικό από το βορειοδυτικό Αρκάνσας που προσπαθεί να διαλευκάνει ένα έγκλημα. Ο Τζέρεμι Σολνιέ θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ και ο ίδιος ο Νικ Πιτσολάτο αναμένεται να κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με κάποια από τα επεισόδια.

O δημιουργός της σειράς, Νικ Πιστολάτο

Ο πρόεδρος του HBO, Casey Bloys δήλωσε για τον Πιστολάτο:

“Ο Nic έχει γράψει πραγματικά αξιόλογα σενάρια. Με το φιλόδοξο όραμά του και τον Mahershala Ali και τον Jeremy Saulnier στο τιμόνι, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν του True Detective”.

Φυσικά δεν ξέρουμε ακόμη ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η νέα σεζόν, ούτε πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα. Αλλά ξέρουμε τουλάχιστον ότι με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Αλί και μετά από την πατάτα του 2ου κύκλου θα είναι κομμάτι δύσκολο ο νέος κύκλος να μην είναι καλύτερος τουλάχιστον από τον προηγούμενο.

 

Πηγή: Deadline.com

Best of internet