Quantcast

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι χαρακτήρες που σκάνε μύτη στην 3η σεζόν του Stranger Things

Γίνονται πραγματάκια στο Hawkins

THE NERDSTREAM

26 Φεβρουαρίου 2018

Λίγες μέρες έχουν περάσει μόνο απ’ όταν σας παρουσιάσαμε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που είναι γνωστές μέχρι τώρα για τον επερχόμενο τρίτο κύκλο του Stranger Things. Μπορεί, παρόλο που το Netflix δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο ακόμα, η σειρά να αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο 2019 – βυθίζοντας χιλιάδες θεατών στην χαρμάνα που πρόκειται να ακολουθήσει τον επόμενο χρόνο – αλλά οι πληροφορίες για τον τρίτο κύκλο συνεχίζουν να βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια.

Ανάμεσα σ’ αυτές, οι νεότερες ειδήσεις έρχονται από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThatHashtagShow, σύμφωνα με το οποίο τρεις νέοι χαρακτήρες ετοιμάζονται να μπουν στο καστ του Stranger Things. Ο πρώτος θα είναι ο δήμαρχος Larry Kline, ένας κλασικός 80s γλίτσας πολιτικός που δρα με γνώμονα τα προσωπικά του συμφέροντα. Ο δεύτερος θα είναι ο Bruce, ένας μεσήλικας δημοσιογραφίσκος αμφιβόλου ηθικής που περιγράφεται ως εξόφθαλμα σεξιστής και εμφανισιακά ταλαίπωρος. Και τέλος, η τρίτη προσθήκη θα είναι η Patricia Brown, μια καλοκάγαθη γιαγιάκα που θα προσφέρει τις συμβουλές και την σοφία της στα πιτσιρίκια της σειράς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν αυτούς τους ρόλους, αλλά παραμένει βέβαιο πως το focus της σειράς θα συνεχίσει να είναι στην παιδική παρέα του Hawkins. Δεδομένου πως ο δεύτερος κύκλος εισήγαγε αρκετούς νέους χαρακτήρες με κυμαινόμενα αποτελέσματα και απήχηση στο κοινό, περιμένουμε να δούμε πώς θα διαχειριστούν οι αδερφοί Duffer την ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων προσώπων.

Best of internet