Quantcast

Ο Τζέρεμι Άιρονς θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά Watchmen

To πρότζεκτ του Ντέιμον Λίντελοφ μόλις απέκτησε το πρώτο του μεγάλο όνομα

THE NERDSTREAM

27 Ιουνίου 2018

Λοιπόν, φίλοι και φίλες, η ιστορία με τη νέα σειρά Watchmen του HBO αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Πρώτον, το αριστουργηματικό κόμικ των Alan Moore και Dave Gibbons σήκωνε και με το παραπάνω μια νέα ερμηνεία, διαφορετική (ελπίζουμε) από αυτήν της ταινίας του Ζακ Σνάιντερ. Δεύτερον, το γεγονός ότι δημιουργός της σειράς είναι ο Ντέιμον Λίντελοφ των Lost και Leftovers μας εξάπτει την περιέργεια, τρομάζοντάς μας και λίγο στο μεταξύ. Τρίτον, το ότι σύμφωνα με τον ίδιο η νέα σειρά θα είναι ένα επικαιροποιημένο remix του κόμικ σίγουρα δημιουργεί ένα σχετικό σασπένς γύρω από το όλο πράγμα.

Μέχρι τώρα, το καστ για τον πιλότο που παρήγγειλε το ΗΒΟ περιελάμβανε ηθοποιούς σαν τους Ρετζίνα Κινγκ, Ντον Τζόνσον και Τιμ Μπλέικ Νέλσον, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του νέου Watchmen να αποκτήσει τον πρώτο του κινηματογραφικό αστέρα. Και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, αυτός είναι ο Τζέρεμι Άιρονς αυτοπροσώπως.

Ναι, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός (και λατρεμένος από μας για τις αριστουργηματικές 80s ερμηνείες του σε ταινίες σαν τα Moonlighting, Dead Ringers και The Mission) πρόκειται να υποδυθεί έναν ηλικιωμένο και αυταρχικό λόρδο που κατοικεί σε μια έπαυλη στη Βρετανία – και προφανώς θα είναι ένας χαρακτήρα που απουσιάζει από το κόμικ των Watchmen.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι αυτός ο ρόλος ολοκληρώνει την στροφή του Άιρονς στα superhero πράγματα μετά την παρουσία του ως Alfred στις ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

Best of internet