Quantcast

Ξεκινάνε τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά Watchmen του ΗΒΟ

Το καλό που τους θέλουμε να μην τα σκατώσουν

THE NERDSTREAM

16 Μαρτίου 2018

Ήδη από τον Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι το τηλεοπτικό δίκτυο HBO θα ξεκίναγε τα γυρίσματα για την νέα τηλεοπτική σειρά Watchmen μέσα στην άνοιξη. Ε, απ’ ό,τι φαίνεται έπεσαν μέσα στον σχεδιασμό τους και η αρχή της νέας απόπειρας για την μεταφορά του θρυλικού κόμικ του Alan Moore σε οθόνη είναι πλέον επιβεβαιωμένη πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταχώρηση της παραγωγής και του προγραμματισμού της στο Production Weekly, τα γυρίσματα της σειράς αρχίζουν μέσα στον Μάρτιο στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου είχε γυριστεί και η Watchmen ταινία του Zack Snyder το 2009. Πίσω στον Ιανουάριο, ο επικεφαλής του προγραμματισμού στο HBO, Casey Bloys, είχε δηλώσει ότι υπάρχει έτοιμο σενάριο κι ότι μάλιστα είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, καταπληκτικό.

Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πραγματικά να δούμε μια αξιοπρεπή εκδοχή του κόμικ στην οθόνη μας (και όχι, η μεταφορά του Snyder δεν ήταν ικανοποιητική), αλλά είναι επίσης γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο. Αν μη τι άλλο, το ότι showrunner της σειράς θα είναι ο Damon Lindelof (του Lost, του The Leftovers και του Prometheus) μας κάνει ταυτόχρονα αισιόδοξους και απαισιόδοξους για το τηλεοπτικό μέλλον των Watchmen.

Όπως και να ‘χει, ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε – και θα χρειαστεί να περιμένουμε κάμποσο ακόμα.

Best of internet