Quantcast

The Rain: Έρχεται και δεύτερος κύκλος από το δανέζικο δυστοπικό μπουρίνι του Netflix

Η σειρά ανανεώθηκε για άλλη μια σεζόν από την streaming πλατφόρμα

THE NERDSTREAM

31 Μαΐου 2018

Πιθανώς να το έχετε πάρει χαμπάρι ήδη, αλλά τον τελευταίο καιρό το Netflix έχει αρχίσει να ποντάρει χοντρά και στις διεθνείς παραγωγές. Δεν είναι μόνο ότι εξασφαλίζει τα διεθνή δικαιώματα για εκπληκτικές μη-αγγλόφωνες σειρές, όπως έκανε με το La Casa del Papel (που μετονόμασε σε Money Heist) ή το Babylon Berlin, αλλά έχει πλέον και δικές του ευρωπαϊκές παραγωγές σαν το ιταλικό Suburra και το γερμανικό Dark, μεταξύ άλλων. Και τον Μάιο, λοιπόν, η streaming υπηρεσία έριξε και το μετα-αποκαλυπτικό χαρτί που ονομάζεται The Rain.

Η δανέζικη σειρά έσκασε μύτη στις 4 Μαΐου και χθες το Netflix ανακοίνωσε χωρίς πολλά-πολλά ότι το The Rain θα επιστρέψει και με δεύτερη σεζόν. Στον πρώτο κύκλο παρακολουθήσαμε μια παρέα πιτσιρικάδων επιζώντων που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα σε ένα δυστοπικό περιβάλλον όπου η τοξική βροχή έχει εξαφανίσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. ΟΚ, δεν ήταν και κάτι τρομερά πρωτότυπο, αλλά αρκετά ήταν ευχάριστο αν μη τι άλλο.

Το Netflix βέβαια δεν δίνει ποτέ στοιχεία τηλεθέασης ούτε views για τις παραγωγές του, αλλά δήλωσε ότι το The Rain είχε επιτυχία σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για την πλοκή του δεύτερου κύκλου, αλλά σύμφωνα με την streaming υπηρεσία η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στην χρονιά ώστε ο δεύτερη σεζόν να είναι έτοιμη το 2019.

Best of internet