Quantcast

Ακόμα πιο σκοτεινός φαίνεται ο δεύτερος κύκλος του «DARK» που είναι στα σκαριά

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια δείχνουν ότι η πόλη του Βίντεν δεν είναι και στα καλύτερά της

THE NERDSTREAM

19 Απριλίου 2018

Καθώς οδεύουμε προς το καλοκαίρι, το Netflix ετοιμάζεται για αρχίσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του DARK, της σειράς που συχνά περιγράφεται ως το «Γερμανικό Stranger Things». Ήδη κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες από την επερχόμενη σεζόν, ενώ σε ειδική εκδήλωση στη Ρώμη, ο επικεφαλής περιεχομένου της Netflix Τεντ Σαράντος, δήλωσε ότι «Το Stranger Things είναι η τηλεοπτική σειρά του Νetflix που δημιούργησε τη μεγαλύτερη αίσθηση και το επόμενο Stranger Things ενδεχομένως να προέρχεται από την Ευρώπη».

Τα γυρίσματα τη 2ης σεζόν του Dark ξεκινούν στις 25 Ιουνίου, ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο indiewire, έχουν ήδη κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τη μίκρή (και ας το παραδεχτούμε, μίζερη) πόλη του Βίντεν, σε μια μετα-αποκαλυπτική κατάσταση. Οι νέες εικόνες μας προιδεάζουν για το τι πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια και όλα φαίνονται πολύ πιο σκοτεινά από τον ήδη δυστοπικό πρώτο κύκλο.

Στη μια φωτογραφία βλέπουμε κάποιον να περπατάει μόνος του σε ένα κατεστραμμένο αστικό τοπίο, φορώντας μια στολή προστασίας biohazard.

Στην άλλη εικόνα βλέπουμε έναν άνδρα που έχει καλύψει το πρόσωπό του με μια κίτρινη μπαντάνα και εάν βλέπουμε καλά, ίσως πρόκειται για τον Jonas, ο οποίος (spoiler alert) όπως είχαμε δει στο τελευταίο επεισόδιο, είχε καταλήξει κάπου στο 2052 μέσω μιας wormhole.

Η μελλοντική κατάσταση της πόλης του Βίντεν υποδηλώνει ότι αρκετά πράγματα πρέπει να έχουν πάει εντελώς στραβά στη μικρή γερμανική πόλη.

Το “Dark” δεν έχει ακόμη προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα επεισόδια, αλλά τα γυρίσματα ξεκινούν στις 25 Ιουνίου, γεγονός που τοποθετεί το ντεμπούτο του δεύτερου κύκλου στις αρχές του 2019.

Best of internet