Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τα αιματηρά γυρίσματα του δεύτερου κύκλου The Punisher

Πανικός στους δρόμους της Νέας Υόρκης

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2018

Ούτε ένας μήνας δεν είχε περάσει απ’ την μέρα που κυκλοφόρησε στις οθόνες μας του The Punisher, όταν το Δεκέμβριο το Netflix ανακοίνωσε ότι ο Frank Castle θα επιστρέψει σύντομα για δεύτερη σεζόν. Ο λόγος, φυσικά, ήταν ότι η σειρά του τηλεοπτικού σύμπαντος Marvel-Netflix λατρεύτηκε από τον λαό και έδωσε μια νότα αισιοδοξίας μετά τις συνεχόμενες φόλες του Iron Fist και των The Defenders.

Τα πράγματα βέβαια κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, αφού, όπως είχε ανακοινωθεί, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του The Punisher ξεκίνησαν ήδη στη Νέα Υόρκη και αναμένεται να κρατήσουν μέχρι τον Ιούλιο. Φυσικά η παρουσία του Jon Bernthal ως Frank Castle στους δρόμους του Νιου Γορκ δεν πέρασε απαρατήρητη για τους (διψασμένους για nerdgasms) φανς, κι ένας απ’ αυτούς είχε την ευκαιρία να απαθανατίσει τα υπέροχα ματωμένα μούτρα του Punisher.

Filming The Punisher in Bellmore, NY. Jon Bernthal is the absolute coolest!

Posted by Scott Schmeizer on Freitag, 9. März 2018

Σύμφωνα με τις φήμες, η επόμενη σεζόν θα βασιστεί στο storyline “The Slavers” του σπουδαίου κομίστα Garth Ennis ή στο κλασικό “Suicide Run” storyline του Punisher από τα 90s. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε τον βασικό villain του δεύτερου κύκλου ούτε πότε θα έρθει τελικά στην οθόνη μας, αλλά το ότι τα γυρίσματα θα έχουν τελειώσει μέχρι το καλοκαίρι μάλλον δείχνει ότι το 2019 θα είναι μεταξύ άλλων μια χρονιά Punisher.

Best of internet