Quantcast

Αρχίζουν ήδη τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του Punisher

Καλά κάνουν και βιάζονται οι άνθρωποι

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2018

Κακά τα ψέματα, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Η αλήθεια είναι ότι η περσινή πρώτη σεζόν του The Punisher, στα πλαίσια του τηλεοπτικού σύμπαντος της Marvel στο Netflix, προκάλεσε έναν υπολογίσιμο πανικό. Με άλλα λόγια, έκανε κακό χαμό – πιο κακό κι από τις πολύ κακές αναπαραστάσεις του Punisher πριν έρθει στο φως αυτή η σειρά για να δείξει πώς γίνεται.

Τώρα όμως, ένα μήνα μετά την επιβεβαίωση ότι -προφανώς- θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν, μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του SpoilerTV ότι η συνέχεια του Punisher ξεκινάει τα γυρίσματα στις 26 Φεβρουαρίου, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και τον Ιούλιο του 2018. Δεν ξέρουμε και πολλά για την νέα σεζόν μέχρι στιγμής, αν και φημολογείται ότι θα βασιστεί στο θρυλικό run του Garth Ennis, The Punisher MAX.

Μετά τα στραβοπατήματα του Iron Fist και του Defenders, φαίνεται ότι το ντουέτο Marvel-Netflix βιάζεται να ξαναμπεί στον ίδιο δρόμο και μάλλον θα μας βομβαρδίσει έντονα τον επόμενο καιρό. Ήδη ξέρουμε ότι η Jessica Jones επιστρέφει στις 8 Μαρτίου και ο Luke Cage έχει τελειώσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν, ενώ τα Daredevil και Iron Fist αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το καλοκαίρι.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα δούμε την δεύτερη σεζόν του Punisher μέσα στο 2018 ή αν θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη χρονιά.

Best of internet