Quantcast

Οι Rolling Stones απαγόρευσαν στον Donald Trump να παίζει τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του

Σχεδόν απ’ όλους τους μουσικούς έχει φάει πόρτα ο Τραμπ

President Creed

5 Μαΐου 2016

Ένας-ένας, όλοι οι διάσημοι καλλιτέχνες/τραγουδιστές/συγκροτήματα αφαιρούν απ’ τον Donald Trump το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη μουσική τους για την καμπάνια τους.

Μετά την Adele, τον Neil Young, τους R.E.M, τους Aerosmith και τον Everlast απ’ τους House of Pain οι οποίοι δήλωσαν ότι δε θέλουν να παίζονται τα τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του Τράμπ, τώρα έρχεται και μια επίσημη ανακοίνωση των Rolling Stones οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους ρίχνουν πόρτα στον Τράμπ:

Οι Rolling Stones δεν έδωσαν ποτέ άδεια στην καμπάνια του Donald Trump ώστε να χρησιμοποιήσει τα τραγούδια τους και ζητούν να σταματήσει η χρήση των τραγουδιών τους άμεσα.

Screen Shot 2015-09-09 at 10.05.31 PM

Ο Trump χρησιμοποιεί τα τραγούδια των Rolling Stones στις ομιλίες και τις συγκεντρώσεις του εδώ και αρκετούς μήνες. Ειδικά το “You can’t always get what you want” το έχει σκίσει ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ενώ έχει χρησιμοποιήσει και το “Sympathy for the Devil”, το “Brown Sugar” και το “Start Me Up.”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πλέον θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών για τη διεκδίκιση της προεδρείας των ΗΠΑ, ιδιαίτερα μετά την παραίτηση του Τεντ Κρουζ και του John Kasich πλέον παίζει μόνος του στο χώρο των Ρεπουμπλικανών.

Όλα καλά πάντως, ο Ντόλαντ Τραμπ μπορεί ακόμα να χρησιμοποιεί στην καμπάνια του αυτό το τραγούδι.

Best of internet