Quantcast

Ο Εverlast των House Of Pain απαγόρεψε στον D.Trump να παίζει το Jump Around στις συγκεντρώσεις του

To Jump Around, δε θα το ξαναπαίξεις

Τσαγκ

5 Απριλίου 2016

Μετά την Adele, τον Neil Young, τους R.E.M και τους Aerosmith που δήλωσαν ότι δεν θέλουν να παίζονται τα τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του Τράμπ, άλλος ένας ξενερωμένος δημιουργός ήρθε να προστεθεί στην λίστα που δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση με τον ακροδεξιό υποψήφιο πρόεδρο της Αμερικής και την καμπάνια του .

Ο Εverlast, frontman των House Of Pain δεν μάσησε τα λόγια του όταν έμαθε ότι το υπερκλασσικό Jump Around που έγραψε η μπάντα του το 1992 χρησιμοποιείται κατά κόρον στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τράμπ.

https://twitter.com/OGEverlast/status/717154128212811776?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Everlast είπε επίσης ότι ο Τραμπ ξέρει ότι πρέπει να ζητήσει άδεια από τους δημιουργούς των τραγουδιών που παίζουν στις συγκεντρώσεις του, αλλά δεν το κάνει γιατί εκτός από κάτι ακροδεξιούς μουσικούς της Country όλοι οι άλλοι θα του πουν ΟΧΙ και να πα να γαμηθεί.  Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τραμπ χρησιμοποιεί ένα τραγούδι από μια λευκή hip hop μπάντα, λέει ο Everlast, γιατί το hip hop είναι μουσική κουλτούρα των μαύρων και επειδή είναι ρατσιστής άλλα θέλει να το παίξει και cool επέλεξε το Jump Around.

“Άμα πετύχω πουθενά τον Τράμπ θα του σπάσω τα μούτρα ακόμα και είναι πρόεδρος των ΗΠΑ”

κατέληξε ο Everlast.

Θεός

Best of internet