Quantcast

Ο Νίκος ο Καρβέλας ξεσπάει on stage για την κατάντια κοινού και τέχνης (VIDEO)

Και στα καπάκια παίζει το νέο του τραγούδι “Σαβουρογάμης”

LUBEN CREW

13 Φεβρουαρίου 2016

Τις live εμφανίσεις ξεκίνησε ο Νίκος ο Καρβέλας μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ονόματι “Μαθήματα Φιλοσοφίας”. Που περιέχει αυτόν τον ύμνο στην αρχαιοελληνική κληρονομιά και την ειδωλολατρεία:

Όπως, όμως, κάθε ρήτορας στην αγόρευσή του, έτσι και ο Νίκος ο Καρβέλας ήθελε ησυχία στο live του. Ησυχία, βέβαια, σε live είχε μόνο στις παλιές του συγκεντρώσεις ο Βασίλης Λεβέντης (πόση φασαρία να κάνουν δέκα νοματαίοι) και ο δημιουργός άρχισε να φορτώνει.

Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χεσμένους! Ή πείτε τους να σκάσουν όσοι μιλάνε ή να φύγουνε. Ένας βλάκας που είναι πάνω, ο οποίος είναι δημιουργός και κάτι θέλει να πει. Πρέπει να μάθετε να ακούτε ρε. Δεν το λέω αυτό από μαγκιά, για να σας κάνω τον μάγκα, αλλά, άμα με γράφετε στα αρχίδια σας και μιλάτε και κάνετε πλάκα, για ποιο λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι;

Ο καλλιτέχνης, όμως, δεν αναλώθηκε μόνο στις παρατηρήσεις για ησυχία με το ασόβαρο ακροατήριό του και από τα πυρά του δε γλύτωσαν ούτε η εγχώρια καλλιτεχνική ελίτ και οι πάσης φύσεως κουλτουριάρηδες.

Αυτοί που γράφουν σήμερα σοβαρά τραγούδια είναι σαν τους δεινόσαυρους. Οι άλλοι παίζουν τον πούτσο τους και γράφουν μαλακίες κουλτουριάρικες. Αυτοί που παίζουν στην πραγματικότητα, μετριούνται στα τρία δάχτυλα. Έχετε ευκαιρία να ακούσετε έναν από αυτούς. Απολαύστε τον!

Για να ρίξει μετά το εξής σοβαρό:

Best of internet