Quantcast

Η τελευταία (έως τώρα) σκηνή του Ρετιρέ ίσως καθησυχάσει την ψυχή σας (VIDEO)

Και δωράκι ένα sound button που θα φορεθεί πολύ σε ουρές εφορίας

President Creed

15 Σεπτεμβρίου 2015

Ντάξει οκ, στα υπόγεια είναι η θέα, εκτός εάν μιλάμε για ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ. Ένα bad trip μικροαστικού παραληρρήματος με ατάκες που επαναλαμβάνονται δύο φορές και βλέμμα στην κάμερα και ΤΙΡΙΡΙΡΙ ΤΙΝΤΙΡΙΝ (το στοιχειωτικό soundtrack της επικής σειράς). Αλλά όλα αυτά τα ξέρετε. Πώς τελείωσε το Ρετιρέ, ξέρετε;

Δεν ξέρετε, και δεν είναι τυχαίο. Γιατί το Ρετιρέ δεν τελείωσε ποτέ. Το σχέδιο ήταν να γυριστεί και 3ος κύκλος, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ, οπότε το τελευταίο επεισόδιο του Ρετιρέ αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα (όπως πχ. γιατί μοιάζει να είναι γυρισμένο στα 80s ενώ είναι γυρισμένο στα 90s;). Για να υπάρξει όμως μια κάποια κάθαρση από αυτή την τηλεοπτική πανώλη, δείτε εδώ την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου του Ρετιρέ:

Επειδή οι επίσημες πηγές είναι βαρετές και η συνομωσιολογία έχει πιο πολύ πλάκα, να πούμε εδώ οτι η έλλειψη επίσημου τελευταίου επεισοδίου αποτελεί συντονισμένο σχέδιο από το κανάλι της Μεσογείων και τον Γιάννη Δαλιανίδη. Έτσι το Ρετριέ συνεχίζεται στον αιώνα τον άπαντα, σαν ένα εκτεταμένο gif που παίζει σε λούπα μέχρι όλοι οι τηλεθεατές να πέσουν σε limbo. Και ποιός ξέρει, μπορεί να σχεδίαζαν κάποιο τηλεοπτικό comeback και να επιστρέψει στη ζωή μας ο Ιάσων Σέκερης, η Χαρούλα Πεπονάκη και ο Μίλτος Παπάρας Παπαράς.

Αν σκεφτεί κανείς τι παίζει η τηλεόραση πλέον, τότε καλύτερα Ρετιρέ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΤΙΡΕ! (ΤΙΡΙΝ ΤΙΡΙΝ ΤΙΡΙΙΝ)

Screen Shot 2015-09-14 at 8.57.24 PM

Best of internet