Quantcast

ΛΥΣΣΑΧΤΕ: To teaser για το νέο Star Wars είναι εδώ

Και είναι όσο αδιάφορο περιμέν… ερμ, είναι όπως το περιμέναμε!

Eris Priestley

28 Νοεμβρίου 2014

Λοιπόν, όσοικιόσες χρειάζετε να ξέρετε – ξέρετε. Ότι δηλαδή το The Force Awakens έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό σαν το επόμενο στέλεχος του θρυλικού geek saga space opera της Lucasfilms, έβδομο στην σειρά κυκλοφορίας και τριάντα χρόνια αφότου η αυτοκρατορία ηττηθεί, στο νοηματικό χάρτη που εξελίσσει μοναδικά εδώ και μισό αιώνα ο George Lucas.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο διαβόητος J.J.Abrams, των Lost και Alias (και δύο Star Trek – παραμάζωμα τα πήρε) σε συνεργασία με τον Lawrence Kasdan, των Raiders of the Lost Ark και της οριτζιναλ τριπλέτας, στο σενάριο. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου μέρους της νέας τριλογίας τοποθετείται για τις 18 Δεκέμβρη του 2015. Σε ένα χρόνο από τώρα δηλαδή αλλά αυτό φυσικά σημαίνει ότι είναι ήδη αργά για τα εκατομμύρια των φανς του franchise που διψάνε ήδη για αίμα.

Δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς απεικονίζεται στο ενάμισι λεπτό του teaser και στο αν τα φωτόσπαθα-σταυροί είναι *όπως πρέπει* – απολαύστε το και ξεκαυλώστε λίγο μέχρι να έχουμε νεότερα. Η δύναμη μαζί σας.

Να και μερικά τζιφάκια:

dxlzevsjltzwfknuoxec

x9ooxixrmgo76vnphhwk

h0z75gankbzcn2fn2umv

kcaayefbgskclrd31luz

Best of internet