Quantcast

Star Wars ταινία ετοιμάζει ο Damon Lindelof, μπας και ξαναδεί μια κινηματογραφική άσπρη μέρα το franchise

Μετά το Leftovers και το Watchmen, τον εμπιστευόμαστε πλήρως

THE NERDSTREAM

26 Οκτωβρίου 2022

Δύσκολα τα πράγματα για το Star Wars στη μεγάλη οθόνη, φίλες και φίλοι. Μπορεί απ’ όταν ξεκίνησε το Disney Plus να μας έχουν φλωμώσει στις Star Wars σειρές (αρχής γενομένης με το The Mandalorian, κι έπειτα με The Book of Bobba Fett, Obi-Wan Kenobi και τώρα με Andor), αλλά στο επίπεδο των ταινιών η κατά γενική ομολογία αποτυχία του The Rise of Skywalker ρίχνει ακόμα βαριά τη σκιά της στο franchise.

Αλλά μην ανησυχείτε, η Disney δεν επρόκειτο να αφήσει το πεδίο ανεκμετάλλευτο. Καιρό τώρα ακούγονται φήμες για νέα ταινία Star Wars, αλλά η μία μετά την άλλη αποδεικνύονταν φόλες ή κατέρρεαν. Είχε ακουστεί ότι θα την αναλάβει ο Taika Waititi, ότι ετοιμάζουν κάτι οι δημιουργοί του Game of Thrones, ότι θα επέστρεφε ο Rian Johnson, ότι θα δοκίμαζε η Chloe Zhao, αλλά τίποτα από αυτά δεν προχώρησε ποτέ.

Τώρα όμως μαθεύτηκε πως ο Damon Lindelof, συν-δημιουργός του Lost αλλά και των επίσης τηλεοπτικών The Leftovers και Watchmen, αναλαμβάνει ρόλο σεναριογράφου και παραγωγού για την επόμενη ταινία σε έναν γαλαξία πολύ μακριά κλπ. Κι ειδικά τα δύο τελευταία μας κάνουν αρκετά αισιόδοξους γιατί ήταν σειράρες, και έκαναν τον Lindelof να εξιλεωθεί για το φινάλε του Lost.

Κατά τ’ άλλα, λέγεται πως για την σκηνοθεσία της ταινίας μιλάνε με την Sharmeen Obaid-Chinoy, η οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 2 Όσκαρ για μικρού μήκους ντοκιμαντέρ και η τελευταία της δουλειά ήταν στο τηλεοπτικό Ms. Marvel που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι. Ακόμα δεν ξέρουμε περισσότερα, αναμείνατε στην οθόνη σας και θα ενημερώσουμε.

Best of internet