Quantcast

Ο δημιουργός του Black Mirror συνοψίζει όλο το 2020 μέσα σε 45 λεπτά, γιατί μόνο αυτός μπορεί άλλωστε

CHARLIE BROOKER ΣΩΣΕ ΜΑΣ

THE NERDSTREAM

21 Μαΐου 2020

Αν είχαμε 1 ευρώ για κάθε φορά που σημειώναμε ότι η πραγματικότητα μοιάζει με το Black Mirror, φίλες και φίλοι, τώρα θα είχαμε μια ολόκληρη περιουσία για να ξοδέψουμε μέσα στην hi-tech φυλακή μας που ονομάζεται οθόνη. Κι αν οι προηγούμενες αντίστοιχες προειδοποιήσεις περί πραγματικότητας-που-έγινε-Black-Mirror ήταν false alarm, το 2020 μας κράταγε το καλύτερο για το τέλος για την αρχή.

Ένα από τα λίγα καλά της φάσης με την πανδημία του κορονοϊού, λοιπόν, ήταν η επιστροφή του τηλεοπτικού Wipe. Για τους άπιστους, πρόκειται για την σατιρική εκπομπή του Charlie Brooker, δημιουργού του Black Mirror και τηλεοπτικού μεσσία εν γένει, η οποία βρισκόταν ανενεργή από το 2016 κι έπειτα λόγω της πλήρους ενασχόλησής του με την σειρά. Η COVID-19 όμως ανάγκασε τον Brooker να επαναφέρει το Wipe με ένα σπέσιαλ antiviral επεισόδιο. Τσεκάρετε εδώ:

Κατά τ’ άλλα, αν σας έχει απογοητεύσει λίγο το Black Mirror τα τελευταία χρόνια (κι έτσι μπορεί να μην σας χαλάει και πολύ το διάλειμμά του αυτή τη στιγμή), μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τσεκάρετε τις προηγούμενες εξαιρετικές σειρές του Brooker όπως το Dead Set και το Nathan Barley. Μπορείτε να μας ευχαριστήσετε αργότερα.

Best of internet