Quantcast

Σε κέντρο αποτοξίνωσης μπήκε ο Kit Harington για να την παλέψει από τον τελευταίο κύκλο Game of Thrones

Όχι, δεν έφταιγε η ποιότητα

THE NERDSTREAM

29 Μαΐου 2019

Μπορεί η το Game of Thrones να τελείωσε, μπορεί να κάναμε τον απολογισμό μας, μπορεί τα μελλοντικά σχέδια των πρωταγωνιστών και του HBO για το μέλλον να είναι λαμπρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα πήγαν καλά για όλους τους εμπλεκόμενους.

Και σύμφωνα με μια χτεσινή αναφορά του Entertainment Weekly, ο Kit Harington, δηλαδή ο Jon Snow της σειράς, μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένου να την παλέψει με τις επιπτώσεις που είχε πάνω του ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones, η εξουθενωτική καμπάνια προώθησης της σειράς, αλλά κι η κατάχρηση αλκοόλ στην οποία είχε επιδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπρόσωπος τύπου του, ο Kit αποφάσισε να κάνει διάλειμμα στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο σε ένα κέντρο θεραπείας για να δουλέψει μερικά προσωπικά ζητήματα.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες, έγινε viral μια σκηνή από το Last Watch, το ντοκιμαντέρ για το φινάλε του Game of Thrones, όπου ο Harington φαίνεται να αντιδράει ιδιαιτέρως έντονα όταν μαθαίνει κάποιες από τις δραματικές εξελίξεις της τελευταίας σεζόν:

Σε άλλη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου, ο Harington παραδέχτηκε επίσης πως κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των τελευταίων επεισοδίων της σειράς. Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον άνθρωπο και τονίζουμε όσο πιο έντονα γίνεται ότι η ψυχική υγεία δεν είναι αστείο ζήτημα.

Από την άλλη, πάντα μπορεί να πάθεις και κάτι χειρότερο. Πχ να σε κάνει τραγούδι ο Mad Clip:

Best of internet