Quantcast

Αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την prequel σειρά του Game of Thrones

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ

THE NERDSTREAM

27 Μαΐου 2019

Μόλις μια βδομάδα έκλεισε χωρίς Game of Thrones, κι ήδη το πράγμα έχει αρχίσει να δυσκολεύει. Ας πούμε, σήμερα είναι Δευτέρα, κι αντί να ασχολούμαστε με spoilers και memes από το Westeros ασχολούμαστε με τις ευρωεκλογές, πράγμα απαράδεκτο. Κι η αλήθεια είναι ότι 2 χρόνια αναμονής για 6 επεισόδια σαν αυτά, ε, δεν άξιζε ρε φίλε.

Προφανώς όμως, όπως ξέρουμε εδώ και κάμποσο καιρό, το HBO δεν επρόκειτο να μας αφήσει χωρίς Game of Thrones, αφού έχει ήδη στα σκαριά περίπου 64 prequels και spinoffs της σειράς, το πρώτο από τα οποία ετοιμάζεται ήδη ώστε να σκάσει σύντομα μύτη στις οθόνες μας. Έτσι, είπαμε να μαζέψουμε όλα όσα γνωρίζουμε για το πρώτο prequel του Game of Thrones και να σας τα παρουσιάσουμε ένα-ένα εδώ. Προσδεθείτε.

Πώς θα λέγεται;

Μέχρι στιγμής, ο τίτλος είναι Bloodmoon, αλλά πρόκειται για working title, δηλαδή δεν είναι βέβαιο πως αυτός θα είναι κι ο τελικός τίτλος.

Ποια θα είναι η ιστορία;

Ξέρουμε ότι θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, συγκεκριμένα κατά την Εποχή των Ηρώων, όταν ένας χειμώνας κράτησε μια ολόκληρη γενιά κι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι White Walkers. Οπότε αναμένεται να δούμε και μερικούς από τους προγόνους των χαρακτήρων του GoT, όπως τον Bran the Builder που δημιούργησε τον οίκο των Stark.

Ποιοι θα πρωταγωνιστούν;

Πρώτα απ’ όλα, έχουμε Naomi Watts, η οποία θα είναι και το μεγαλύτερο όνομα που έχει ενσαρκώσει χαρακτήρα του George R.R. Martin. Πέρα από την ηθοποιό που αγαπήσαμε στις ταινίες του David Lynch, μέχρι στιγμής μεταξύ άλλων έχουν κλείσει οι Jamie Campbell Bower, Denise Gough και Naomi Ackie που τους έχουμε δει στα Harry Potter, Fantastic Beasts, Lady Macbeth, Twilight και Colette.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ξέρουμε ότι τα γυρίσματα ξεκινάνε τον Ιούνιο, άρα το λογικό θα ήταν να καταφτάσει κάποια στιγμή προς τις αρχές του 2020.

Ποια θα είναι τα επόμενα spinoffs;

Οι πηγές που σχετίζονται με το HBO λένε πως βρίσκονται στα σκαριά έως και 4 ακόμα spinoff projects, αλλά ακόμα κανένα από αυτά δεν έχει μπει σε στάδιο παραγωγής – τουλάχιστον επίσημα.

Best of internet