Quantcast

Ο James Gunn επιστρέφει στο Guardians of the Galaxy, η κωλοτούμπα της Disney γίνεται ορατή απ’ το διάστημα

Και τα ακροδεξιά τρολ που του την έπεσαν τρώνε τα καπέλο τους

THE NERDSTREAM

18 Μαρτίου 2019

Το περσινό καλοκαίρι, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες, ήταν κάπως τεταμένα τα πράματα στο κατά τ’ άλλα χαρούμενο (αφού μας έχει αρμέξει όλους) στρατόπεδο της Marvel και της Disney. Μια καμπάνια ακροδεξιού διαδικτυακού όχλου, πίσω στον Ιούλιο, οδήγησε στην απόλυση του James Gunn, σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy, κι έπειτα η Disney δέχτηκε σκληρή κριτική, πολύς κόσμος υποστήριξε τον Gunn, το τρίτο Guardians έφαγε άκυρο κι εκείνος βρήκε δουλειά στο Suicide Squad της DC. Γεμάτο καλοκαίρι γενικά.

Τώρα, λοιπόν, κάμποσους μήνες μετά, η Disney αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε την επαναπρόσληψη του Gunn μέσω του προέδρου της Walt Disney Studios, Alan Horn. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο πρόεδρας συναντήθηκε επανειλημμένα με τον Gunn και τελικά πείστηκε πως έχει μετανιώσει για τα μαλακισμένα αστεία που έκανε πριν από μια δεκαετία. Ή, αν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι περισσότερο πιθανό, καταλάβανε ήδη από την αρχή ότι έκαναν μαλακία και περίμεναν να περάσει κάμποσος καιρός ώστε να τον ξαναπροσλάβουν προκειμένου να κοπάσει λίγο η μιντιακή θύελλα. Αυτή ήταν πάντως η αντίδραση του Gunn στο Twitter του:

Όπως και να ‘χει, ο Gunn βρέθηκε πλέον σε μια τρελή win-win κατάσταση, αφού θα είναι σκηνοθέτης τόσο του νέου Suicide Squad όσο και του επόμενου Guardians of the Galaxy. Με λίγα λόγια, θα χεστεί στο χρήμα ο άνθρωπος.

Best of internet