Quantcast

O Idris Elba παίρνει τη θέση του Will Smith στο Suicide Squad, η DC έχει και πάλι την προσοχή μας

Οι εξελίξεις τρέχουν

THE NERDSTREAM

7 Μαρτίου 2019

Όλο και πιο κουλουβάχατο γίνεται το σύμπαν της DC, αλλά αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον το πράγμα. Μόνο μέσα στην τελευταία βδομάδα, είχαμε τις εξής εξελίξεις. Πρώτον, η ίδια η Warner ανακοίνωσε πως πλέον θα δώσει προτεραιότητα στις αυτοτελείς ιστορίες κι όχι στο ενιαίο σύμπαν της DC. Δεύτερον, ο Will Smith εγκατέλειψε το Suicide Squad, ακολουθώντας τα βήματα του Ben Affleck.

Τώρα, λοιπόν, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter (που επιβεβαιώνουν κι άλλες πηγές, μας πληροφορεί πως ο ρόλος του Deadshot πλέον πηγαίνει στον λατρεμένο Idris Elba του The Wire, του Luther, του Thor και παρά λίγο του James Bond. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το Suicide Squad του James Gunn (μετά την αποπομπή του από τη Marvel) θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες σε σχέση με την προηγούμενη ταινία, εξαιρώντας τον Deadshot και την Harley Quinn της Margot Robbie.

ΟΚ, προφανώς οι προσδοκίες μας βρίσκονται αρκετά χαμηλά, αλλά ο συνδυασμός James Gunn, Margot Robbie και Idris Elba μπορεί δυνητικά να μας δώσει κάτι καλό, ειδικά αν έχει το ελεύθερο από τη Warner. Όπως και να ‘χει, η ταινία αργεί ακόμα, αφού αναμένεται στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2021. Έχουμε χρόνο με λίγα λόγια.

Best of internet