Quantcast

Ένα hoax ανάγκασε τον Σιλβέστερ Σταλόνε να διευκρινίσει ότι ζει ακόμη

Ένας (κατά φαντασίαν) καρκίνος δε μπορεί να σκοτώσει τον John Rambo

Κώστας Αρβανίτης

20 Φεβρουαρίου 2018

Δε ξεμπερδεύεις τόσο εύκολα με τον άνθρωπο που γλίτωσε από 5 Rocky και 4 Rambo, για να μην αναφέρουμε και όλα τα υπόλοιπα action films του. Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι αυτό είναι τελείως προφανές, αλλά από ό,τι φαίνεται αυτή η πραγματικότητα είναι πολύ δυσνόητη για κάποιους ανθρώπους εκεί έξω, καθώς τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η ανυπόστατη φήμη πως ο Sylvester Stallone αποχαιρέτησε το μάταιο αυτό κόσμο από καρκίνο του προστάτη στις 18 Φεβρουαρίου.

 

Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο hoax είναι πως τράβηξε την προσοχή του ίδιου του John Rambo, o oποίος αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει  πως είναι “ζωντανός και καλά και χαρούμενος” και “παρακαλώ αγνοήστε αυτές τις ηλιθιότητες“. Μέχρι να το κάνει αυτό το post βέβαια είχε φτάσει τα 2.2 εκατομμύρια share, τα οποία όμως δε φτάνουν για να σκοτώσουν το ίσως πιο ζόρικο σαγόνι του σινεμά.

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Οι δε φωτογραφίες που τον δείχνουν σε άθλια κατάσταση και χωρίς μαλλιά είναι από τα γυρίσματα του Creed 2, στο οποίο ο Rocky Balboa θα παλεύει με τον καρκίνο. Ο Stallone δε φαίνεται να πειράχτηκε πολύ πάντως, καθώς στο αμέσως επόμενο βίντεό του με την κόρη του στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζε πως “είναι τέλειο να επιστρέφεις από τους νεκρούς!!!”. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sylvester Stallone αναγκάζεται να ξεκαθαρίσει ότι ζει, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και το Σεπτέμβριο του 2016.

Ας κλείσουμε με αυτή τη θρυλική στιγμή της ιστορίας της υποκριτικής:

 

Best of internet