Quantcast

Από χαλιά του ΙΚΕΑ φτιάχνονται οι κάπες του Jon Snow και της Νυχτερινής Φρουράς

Ας πάρει ιδέες για εξαγωγές η Δέσποινα Μοιραράκη

Χρήστος Πρόεδρος

7 Αυγούστου 2017

Την ώρα που τα επεισόδια της 7ης σεζόν του Game of Thrones leakάρουν βγαίνουν κανονικά, η ενδυματολόγος της διάσημης σειράς αποκάλυψε ότι λόγω στενότητας budget, η παραγωγή έπρεπε να σκεφτεί δημιουργικά και να βρει μερικούς πιο φτηνούς τρόπους για να φτιαχτούν οι εντυπωσιακές στολές που φορούν οι ηθοποιοί.

Ε, κάπως έτσι ο Τζον Σνόου και όλοι οι άλλοι στον Βορά κατέληξαν να φοράνε χαλιά από το ΙΚΕΑ. Όπως ανέφερε η Michele Clapton, οι κάπες της Νυχτερινής φρουράς ήταν στην πραγματικότητα χαλιά από τα IKEA.

(απόσπασμα στο 27:35)

«Τα κόβαμε, το προσαρμόζαμε και τα βάφαμε πριν τα φορέσουν.Μερικές φορές όταν έχεις περιορισμούς γίνεσαι πιο δημιουργικός και χρησιμοποιείς πράγματα που δεν φανταζόσουν». Ενώ η πολυβραβευμένη ενδυματολόγος συνεχίζει λέγοντας «Θέλω το κοινό να μπορεί σχεδόν να μυρίσει τα κοστούμια – εδώ μάλιστα κερώνονταν και πάγωναν ώστε να φάινεται ότι ανήκουν στο περιβάλλον».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, τα κρόσια έπρεπε να κοπούν και να ξυριστούν ώστε το χαλί να φαίνεται παλιό και βρώμικο. Προφανώς και κανείς δεν πίστευε ότι τα κοστούμια αυτά είναι φτιαγμένα από τομάρια μωρών λύκων, αλλά δύσκολα σου πέρναγε το μυαλό ότι το γουναρικό είναι χαλί ΙΚΕΑ.

Πηγή: ΝΜΕ

Best of internet