Quantcast

Ακούστε τώρα τη μουσική του Thom Yorke για τη νέα ταινία Suspiria, ευχαριστείστε μας αργότερα

O frontman των Radiohead κάνει το πέρασμα στα sountracks και το αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο

THE NERDSTREAM

5 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΚ, η Radiohead ήταν η τελευταία μεγάλη μπάντα της παγκόσμιας ροκ (;) μουσικής. Ελπίζουμε να μην υπάρχει κάποια διαφωνία ως εδώ, και προχωράμε. Την τελευταία δεκαετία, λοιπόν, ο Jonny Greenwood, κιθαρίστας και εν γένει μουσικός εγκέφαλος της μπάντας, έχει κάνει ένα εξωπραγματικό πέρασμα στην κινηματογραφική μουσική, χαρίζοντάς μας μερικά πραγματικά απίστευτα soundtracks για τις ταινίας του Paul Thomas Anderson (δηλαδή τα There Will Be Blood, The Master, Inherent Vice και Phantom Thread) και της Lynne Ramsay (δηλαδή τα We Need to Talk About Kevin και You Were Never Really Here).

Εξαιρετικά μέχρι τώρα. Και τώρα ήρθε η σειρά του τραγουδιστή και frontman των Radiohead, Thom Yorke, να χωθεί στον κόσμο του σινεμά, συνθέτοντας τη μουσική για τη νέα εκδοχή του Suspiria δια χειρός του Λούκα Γκουαντανίνο, δηλαδή του σκηνοθέτη που πέρσι μας χάρισε το Call Me By Your Name.

Χτες λοιπόν, ο Yorke ανέβασε στο προσωπικό του Twitter ένα ηχητικό απόσπασμα από τη μουσική της ταινίας, ανακοινώνοντας πως θα κυκλοφορήσει συνολικά ως δίσκος στις 26 Οκτωβρίου. Ακούστε και μόνοι σας:

Κατά τ’ άλλα, η ταινία, που έκανε το ντεμπούτο της πριν από λίγες μέρες στο Φεστιβάλ Βενετίας, μέχρι στιγμής έχει διχάσει αρκετά όσους την είδαν. Για όλους εμάς, από την άλλη, υπομονή μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Best of internet