Quantcast

Oι Flight of the Conchords επιστρέφουν στην τηλεόραση για να διδάξουν ξανά πώς γίνεται

To νέο τους live TV special έρχεται σύντομα στο ΗΒΟ

THE NERDSTREAM

4 Ιουλίου 2018

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά των Flight of the Conchords στο ΗΒΟ να τέλειωσε το 2009, αλλά ανάθεμα κι αν έχουν λείψει από τις καρδιές και τις οθόνες μας. Το υπέροχο κωμικό ντουέτο των Bret McKenzie και Jemaine Clement, που αυτοχαρακτηρίζονται ως το τέταρτο διασημότερο φολκ ντουέτο της Νέας Ζηλανδίας, βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε συναυλιακό reunion, και στο live τους την Δευτέρα στο Λονδίνο έκανε μια υπέροχη ανακοίνωση.

Οι δύο μουσικοί και κωμικοί λοιπόν ανακοίνωσαν πως οι μέχρι τώρα φετινές συναυλίες τους θα αποτελέσουν την βάση για ένα TV special μιας ώρας που πρόκειται να προβληθεί από το HBO αργότερα μέσα στη χρονιά, με την αγγλική περιοδεία τους να ολοκληρώνεται σήμερα, στις 4 Ιουλίου.

ΟΚ, δεν είναι τόσο καλό όσο το να είχαμε την 3η σεζόν της σειράς, αλλά και πάλι δεν μας χαλάει καθόλου. Στο μεταξύ βέβαια, ο Jemaine Clement παραμένει κάτι παραπάνω από απασχολημένους, αφού ετοιμάζει το τηλεοπτικό spinoff του What We Do in the Shadows και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο υπέροχο υπερηρωϊκό Legion.

Για κλείσιμο, πάμε να θυμηθούμε άλλη μία γιατί τους λατρέψαμε:

Best of internet