Quantcast

Oι Χάρισον Φορντ και Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζουν πέμπτο Indiana Jones! (αν προλάβουν)

Η επιστροφή του πιο ενδιαφέροντα αρχαιολόγου στον κόσμο είναι γεγονός

LUBEN CREW

15 Μαρτίου 2016

Για όλους τους φανατικούς του αρχαιολόγου με το μαστίγιο (σαν εμάς δηλαδή) και της σειράς ταινιών που αγαπήσαμε, έρχονται καλά νέα. Η Disney ανακοίνωση πως θα υπάρξει τέταρτο sequel (5ο συνολικά) το οποίο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου του 2019, 11 χρόνια μετά το (υπερβολικά μέτριο) Indiana Jones and the Temple of the Crystal Skull.

3504

Το φιλμ που ανακοινώθηκε θα περιλαμβάνει τους δύο βασικούς συντελεστές της σειράς ταινιών: To Steven Spielberg που θα συνεχίσει να κάθεται πίσω από την κάμερα και τη λατρεία Harrison Ford, παρότι το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν φήμες πως θα παρέδιδε τη σκυτάλη (ή το μαστίγιο, πιο σωστά) σε κάποιο διάδοχο, για του οποίου τη θέση ακούστηκαν τα ονόματα των Chris Pratt, Bradley Cooper και Shia LaBeouf.

Μαζί με άλλον ένα μεγάλο

Μαζί με άλλον ένα μεγάλο

Ο Harrison Ford η αλήθεια είναι πως δε λέει να το βάλει κάτω παρά τα 73 του χρόνια, καθώς πριν 3 μήνες έκανε άλλη μία εμφάνιση σε μια ιστορική σειρά που μας τον έμαθε για τα καλά: το τελευταίο επεισόδιο του θρυλικού Star Wars (The Force Awakens). Το επόμενο έτος επίσης θα τον βρεί να πρωταγωνιστεί στο sequel ενός ακόμα κλασσικού ρόλου, αυτόν του ντετέκτιβ Rick Deckard στο Blade Runner 2, σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Denis Villeneuve.

RYAN-GOSLING_HARRISON-FORD_CONFIRMED_BLADE-RUNNER-2_

Nαι, θα παίζει κι ο Ryan Gosling

Aπό το καινούριο Indy (αν δε χάσουμε κάποιον από αυτούς μέχρι τότε από ηλικία) δε θα λείπουν ούτε και οι δημιουργοί του χαρακτήρα και παραγωγοί Kathleen Kennedy και ο γνωστός George Lucas. Να σημειωθεί εδώ πως η ταινία δεν έχει ακόμα ανακοινωμένο όνομα.

3911

Το τρίο Lucas, Ford, Spielberg

Άντε να δούμε.

 

Best of internet