Quantcast

Μερακλίδικο A.I. πρόγραμμα βάζει τον Harrison Ford στο Solo, το διορθώνει κατά 25% τουλάχιστον

Σα να μην πέρασε μια μέρα

THE NERDSTREAM

22 Οκτωβρίου 2018

Γενικά, είναι λίγο creepy όταν τα studio ξανακάνουν νέους με CGI τους πρωταγωνιστές των ταινιών τους. Βγαίνει λίγο αλλόκοτο το αποτέλεσμα, πώς να το κάνουμε. Το είδαμε με την Carrie Fisher στο Rogue One, το είδαμε με τον Kurt Russell στο δεύτερο Guardians of the Galaxy, θα το δούμε και με τον Al Pacino στο επερχόμενο The Irishman του Martin Scorsese.

Πριν από μερικούς μήνες, είδαμε το Solo: A Star Wars Story, στο οποίο βέβαια υπήρχε το μεγάλο στοίχημα του ποιος θα παίξει τον νεαρό Han Solo στη θέση του Harrison Ford. Κι ΟΚ, καλά έκαναν και δεν τον ξανάκαναν πιτσιρικά με CGI, αλλά από την άλλη κι ο Alden Ehrenreich ήταν πολύ χλιαρός ρε παιδί μου. Όχι ότι έφταιγε αυτός που η ταινία ήταν αθεράπευτα μέτρια, αλλά όσο να πεις ένας χαρισματικός πρωταγωνιστής πάντα βοηθάει την κατάσταση.

Γι’ αυτό λοιπόν, το κανάλι στο YouTube με το όνομα derpfakes χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα deep learning A.I. ώστε να βάλει την φάτσα του Ford σε μια σειρά από σκηνές της ταινίας με, ομολογουμένως, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δείτε εδώ το βίντεο και χαρείτε όσο προλαβαίνετε πριν εξεγερθούν οι μηχανές και αλλάξουν τα φώτα στις αγαπημένες σας ταινίες:

Best of internet