Quantcast

The Northman: Απ’ ό,τι φαίνεται, η νέα ταινία του Robert Eggers θα είναι ένα τρομακτικό παγωμένο Βίκινγκ έπος

Τουλάχιστον έτσι μας λένε οι πρωταγωνίστριές του, Nicole Kidman και Anya Taylor-Joy

THE NERDSTREAM

6 Νοεμβρίου 2020

Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες δημιουργούς του σύγχρονου σινεμά. Είναι ταυτισμένος με τον αλλόκοτο κινηματογραφικό τρόμο. Έχει δουλέψει εκτενώς με το ανεξάρτητο στούντιο της Α24. Μας έχει χαρίσει το The Witch και το The Lighthouse. Και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη νέα του ταινία. Είναι ο Robert Eggers φυσικά.

Ήδη εδώ και κάποιο καιρό ξέρουμε ότι το The Northman θα είναι ένα μεσαιωνικό Βίκινγκ thriller με αληθινά εντυπωσιακό καστ. Μαζί με τους βετεράνους του σινεμά του Eggers, Willem Dafoe και Anya Taylor-Joy, στο πρωταγωνιστικό καστ θα εμφανιστούν επίσης οι Alexander Skarsgård και Nicole Kidman, ενώ κι η Bjork θα κάνει την πρώτη της μείζονα κινηματογραφική εμφάνιση από το Dancer in the Dark του Lars von Trier το 2000.

Κι ενώ τα γυρίσματα της ταινίας στην Ιρλανδία συνεχίζονται, δύο από τις πρωταγωνίστριές της ταινίας μίλησαν για τι πρέπει να περιμένουμε από το The Northman. Πιο συγκεκριμένα, προωθώντας το τηλεοπτικό The Undoing, η Kidman δήλωσε πως είναι “τρομοκρατημένη” με αυτά που συμβαίνουν στην ταινία. Παράλληλα, η Taylor-Joy, επίσης προωθώντας το τηλεοπτικό The Queen’s Gambit, λέει πως το The Northman θα είναι κάτι που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί.

Όχι ότι είχαμε ανάγκη να γίνουμε περισσότερο hyped γι’ αυτήν την ταινία, αλλά έχουμε να πούμε ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΤΧ.

Best of internet