Quantcast

Τέλος ο Ben Affleck ως Batman, τέλος και το μαρτύριο του ταλαιπωρημένου ηθοποιού

Γενικά, δεν πέρναγε πολύ καλά

THE NERDSTREAM

31 Ιανουαρίου 2019

Όσο να πεις, το είχαμε καταλάβει φίλοι και φίλες, ο Ben Affleck βασανιζόταν τα μάλα ως Batman. Ο Affleck έπαιξε τον νυχτεριδάνθρωπο δύο φορές ουσιαστικά στο DC Extended Universe, δηλαδή στα Batman v. Superman: Dawn of Justice και Justice League, ενώ αναμενόταν να γράψει και σκηνοθετήσει την επόμενη solo ταινία του σκοτεινού ιππότη. Βέβαια, στο μεταξύ, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά, κι ολόκληρο το DCEU φλέρταρε με την κατάρρευση.

Κι ενώ η παρτίδα λίγο-πολύ σώθηκε με το Wonder Woman και το Aquaman, σε επίπεδο εισιτηρίων και υποδοχής, οι δύο πυλώνες της DC, Batman και Superman, έψαχναν μάλλον διακαώς τρόπο να απεμπλακούν από το σύμπαν της Warner. Έτσι, λοιπόν, ο Affleck αποσύρθηκε το 2017 από τη σκηνοθεσία του επόμενου Batman, και τώρα επιβεβαιώθηκε πως αποσύρεται οριστικά κι από τον ρόλο, δίνοντας την σκυτάλη στον επόμενο ηθοποιό που θα παίξει τον Bruce Wayne.

Το καλό, πάντως, είναι πως στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Matt Reeves, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι πολύ ικανός στο να φτιάξει απολαυστικό και ουσιαστικό mainstream κινηματογράφο τόσο με το πρώτο Cloverfield όσο και με τα δύο τελευταία Planet of the Apes.

Κατά τ’ άλλα, καληνύχτα σκοτεινέ πρίγκηπα.

Best of internet