Quantcast

Ο Will Smith αποχωρεί από το Suicide Squad, εγκαταλείπει ΚΑΙ αυτός το φλεγόμενο πλοίο της DC

Ένα βήμα πριν το Welcome Takis Lemonis η κατάσταση

THE NERDSTREAM

28 Φεβρουαρίου 2019

Ώπα ρε παιδιά, είπαμε, φτάνει, αφήστε το κινηματογραφικό σύμπαν της DC να πάει μια ανάσα. Πάνω που το πράγμα έδειξε να βελτιώνεται με το διασκεδαστικότατο και υπερπετυχημένο Aquaman, ο ήχος από το νέο πιστόλι που έφαγε η DC έσκισε τους ουρανούς. Μετά το αδιευκρίνιστο ντράμα με τον Henry Cavill (τον Superman δηλαδή) και την παντελή αποχώρηση του Ben Affleck (του Batman δηλαδή) από ρόλο και σκηνοθεσία, τώρα την κάνει κι ο Will Smith.

Ναι, ο Smith ήταν μάλλον ο μεγαλύτερος σταρ που είχε αυτήν τη στιγμή το DCEU, κι η Warner σίγουρα υπολόγιζε στην επιστροφή του στο Suicide Squad 2 δίπλα στην Margot Robbie. Όπως μας πληροφόρησε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, όμως, τα προβλήματα με το scheduling του studio και του ηθοποιού οδήγησαν στην κοινή απόφαση για λύση της συνεργασίας. Δεν θέλουμε να πούμε ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, αλλά πρόκειται όντως για κλασική δικαιολογία.

Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε ότι την σκηνοθεσία του επόμενου Suicide Squad έχει αναλάβει ο πολύπαθος James Gunn του Guardians of the Galaxy, ο οποίος πέρσι απολύθηκε με τραγελαφικό τρόπο από την Marvel-Disney, ενώ η ανακοινωμένη ημερομηνία για τη νέα ταινία είναι 6 Αυγούστου 2021. Άντε να δούμε.

Best of internet