Quantcast

Τέλος ο Χένρι Κάβιλ ως Superman, ασταμάτητο το μούτζωμα για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Hello darkness, my old friend

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2018

Σκληραίνει η φάση, φίλοι και φίλες, κι αν νομίζατε πως τα πράγματα έχουν πάει στραβά μέχρι στιγμής για το κινηματογραφικό superhero σύμπαν της DC, τότε προβλέπεται να πάνε ακόμα στραβότερα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το αιφνιδιαστικό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, ο Χένρι Κάβιλ πρόκειται να εγκαταλείψει τον ρόλο του Superman.

Το εν λόγω στράβωμα προέκυψε κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για ένα cameo του Man of Steel στο επερχόμενο Shazam λόγω scheduling conflict, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν η αποχώρηση του Κάβιλ από τον ρόλο που του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει στην επερχόμενη σειρά The Witcher του Netflix. Με βάση αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, ακούγεται πως η Warner θα αποσύρει τα σχέδια για επόμενη ταινία Superman στο κοντινό μέλλον, επιλέγοντας ταυτόχρονα να εστιάσει στην ταινία Supergirl που ήδη είναι στα σκαριά.

Φυσικά, το στούντιο μοιάζει να το παίζει παραπάνω κουλ απ’ όσο του αντιστοιχεί, με μια πηγή του Hollywood Reporter να δηλώνει πως ο Superman είναι κάτι σαν τον James Bond, οπότε είναι λογικό μετά από λίγο να ψάχνεις για νέους ηθοποιούς. Και φυσικά, το ρεπορτάζ υπογραμμίζει και πάλι τις γνωστές φήμες ότι κι ο Μπεν Άφλεκ ψάχνει τρόπο να εγκαταλείψει το καράβι όσο προλαβαίνει.

Ευοίωνα τα νέα γενικά, οπότε πάμε άλλη μία τον επίσημο ύμνο του DCEU:

Best of internet