Quantcast

Ο Jake Gyllenhaal έφτιαξε Instagram μόνο και μόνο για να ανακοινώσει ότι θα είναι ο Mysterio στο νέο Spider-Man

Αιώνια φίλος μας

THE NERDSTREAM

6 Δεκεμβρίου 2018

Ο άνθρωπος με το αλλόκοτο όνομα (που ποτέ δεν έχουμε γράψει χωρίς copy-paste) και την γλυκύτατη μούρη (που την πρωτολατρέψαμε στο Donnie Darko), ο Jake Gyllenhaal, είναι ομολογουμένως μια λατρεία σκέτη. Κι αυτή η λατρεία σκέτη ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα να μεταπηδήσει στον εντυπωσιακό κι επικερδέστατο κόσμο του υπερηρωικού σινεμά.

Το ξέραμε ήδη, λοιπόν, ότι ο Jake (ναι βαριόμαστε να κάνουμε copy-paste) πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο Spider-Man: Far From Home, δηλαδή το sequel του υπέροχου περσινού Spider-Man: Homecoming, την πρώτη ταινία του ανθρώπου-αράχνη μετά τη συμφωνία μεταξύ Disney και Sony να τον μοιραστούν. Και ξέραμε, επίσης, ότι ο ρόλος που θα έπαιζε θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα αυτός του κλασικού villain Mysterio.

Ο ίδιος βέβαια δεν είχε μιλήσει γι’ αυτό το casting, αφού οι συνεντεύξεις του είναι σχετικά αραιές. Κι εκτός των άλλων, είναι μάλλον ένας από τους λίγους σελέμπριτι-ηθοποιούς της γενιάς του (και της μικρότερης βέβαια) που δεν είχε παρουσία στα social media. Μέχρι χτες, φίλοι και φίλες, που ο κύριος Jake Gyllenhaal έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram μόνο και μόνο για να ανακοινώσει μ’ αυτόν τον υπέροχο τρόπο ότι θα είναι ο Mysterio:

View this post on Instagram

I just realized I’m not playing Spider-Man.

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) on

Best of internet