Quantcast

Ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε ότι ο τίτλος της επόμενης ταινίας Spider-Man είναι «Far From Home»

Και προφανώς όλες οι μεγάλες ανακοινώσεις γίνονται πια μέσω Instagram

THE NERDSTREAM

25 Ιουνίου 2018

Έναν χρόνο μετά στο Spider-Man: Homecoming και δύο μήνες μετά το Avengers: Infinity War, το νέος άνθρωπος-αράχνη, Τομ Χόλαντ, σκάει μύτη στο comic-con του Σιάτλ και αποκαλύπτει τον τίτλο της επερχόμενης solo ταινίας του.

Η αλήθεια είναι πως το Homecoming και το Infinity War μας έδωσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε από το καθένα (δηλαδή Spider-Man ξανά στον ίσιο δρόμο το ένα και πανικό για το μέλλον του Marvel Cinematic Universe το άλλο), και τώρα το μέγα ερώτημα είναι πώς θα συνεχίσει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και η ιστορία κάθε υπερήρωα χωριστά. Προφανώς, τα λεφτά είναι πολλά ώστε να παραμείνει κάποιος εξαϋλωμένος μακροπρόθεσμα…

Το Σάββατο, λοιπόν, ο Τομ Χόλαντ έσκασε μύτη στο Instagram και ανακοίνωσε πως ο τίτλος της επόμενης ταινίας θα είναι Spider-Man: Far From Home, δημιουργώντας έτσι ένα στάνταρ μοτίβο τίτλων που περιλαμβάνουν τη λέξη σπίτι. Ο τίτλος βγάζει νόημα, βέβαια, μιας και ήταν ήδη γνωστό ότι η ταινία επρόκειτο να απομακρύνει τον Πίτερ Πάρκερ από την Νέα Υόρκη.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

Προφανώς, όντας η πρώτη ταινία Marvel που θα ακολουθήσει το Avengers 4, εγκαινιάζοντας έτσι το Phase 4 του MCU, το Far From Home πρόκειται να ασχοληθεί με τις συνέπειες του Infinity War στον Spider-Man. Αυτό που κρατάει σε υψηλότατα επίπεδα τις ελπίδες μας, πάντως, είναι το γεγονός ότι ο κακός της ταινίας θα είναι ο Τζέικ Τζίλενχαλ στον ρόλο του Mysterio. Η ταινία, τέλος, αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2019.

Best of internet