Quantcast

Το επόμενο Spider-Man θα έχει Mysterio κι αυτός θα είναι ο Τζέικ Τζίλενχαλ

Ο κάποτε παρά λίγο άνθρωπος-αράχνη μπαίνει επιτέλους στο υπερ-ηρωικό σύμπαν

THE NERDSTREAM

22 Μαΐου 2018

Ναι, αγαπητές φίλες και φίλοι, είναι γεγονός. Ο άνθρωπος με το παράξενο όνομα που πάντα κάνουμε copy-paste για να σιγουρευτούμε ότι δεν το γράψαμε λάθος, ο ηθοποιός με τον οποίο ταυτιστήκαμε όσο ελάχιστες άλλες φορές όταν τον είδαμε στο Donnie Darko, ο μικρός αδερφός της Maggie Gyllenhaal που απέδειξε ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους της γενιάς του δίνοντας τα πάντα σε Brokeback Mountain, Zodiac, Prisoners, Enemy και Nightcrawler – αυτός που το 2004 παρά λίγο να γίνει ο νέος Spider-Man στην θέση του Tobey Maguire, o Jake Gyllenhaal δηλαδή (ξανά copy-paste), θα είναι απ’ ό,τι φαίνεται ο υπερ-κακός στο sequel του Spider-Man: Homecoming.

Κι αν διαβάζατε τα κόμικ ή βλέπατε τα καρτούν του ανθρώπου-αράχνη, τότε ξέρετε ότι ο Mysterio είναι ένας από τους πιο υπέροχα κουκουρούκου villains στον κόσμο του Spider-Man. Δείτε τον, όχι δείτε τον:

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, o Τζίλενχαλ βρίσκεται ήδη εδώ και κάποιον καιρό σε συνομιλίες με την Sony για τον ρόλο του Mysterio και το ντιλ φαίνεται έτοιμη δουλειά. Κι έτσι, ο Τζίλενχαλ θα βρεθεί στο επόμενο Spider-Man δίπλα στους Τομ Χόλαντ, Μαρίσα Τομέι, Ζεντάγια αλλά και Μάικλ Κήτον, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει ως Vulture και στην δεύτερη ταινία. Παράλληλα, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ξανά o Jon Watts. Όλα αυτά μαζί, έπειτα κι από την ταινία Venom με τον Τομ Χάρντι που αναμένεται το φθινόπωρο, καθιστούν το rebooted franchise του Spider-Man ένα από τα πιο ελπιδοφόρα στοιχεία των superhero ταινιών που αναμένονται το ερχόμενο διάστημα.

Best of internet