Quantcast

Vox Lux: Η Νάταλι Πόρτμαν ετοιμάζεται να γίνει κάτι μεταξύ Black Swan και Lady Gaga στη νέα της ταινία

Κι έσκασαν μύτη οι πρώτες εικόνες από την ταινία του Brady Corbet

THE NERDSTREAM

29 Αυγούστου 2018

Μπορεί να μην φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά στην πραγματικότητα το 2018 είναι η χρονιά της Νάταλι Πόρτμαν. Όχι ότι χρειαζόμασταν παραπάνω λόγους για να την αγαπάμε (μας αρκούν οι ρόλοι της στα Leon, Closer, V for Vendetta και Black Swan) αλλά μέσα στη χρονιά που μας πέρασε η 37χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο αγαπημένο μας Annihilation και παράλληλα ετοιμάζεται για τη νέα ταινία του Xavier Dolan (το The Death & Life of John F. Donovan) και την πρώτη του δημιουργού των τηλεοπτικών Fargo και Legion, δηλαδή του Noah Hawley, το Pale Blue Dot.

Πριν από αυτά, όμως, η Πόρτμαν έχει άλλη μια ταινία έτοιμη. Πρόκειται για το Vox Lux, τη νέα ταινία του Brady Corbet, ο οποίος το 2015 σκηνοθέτησε το αλλόκοτα υπέροχο Childhood of a Leader, ενώ στο παρελθόν τον είδαμε κυρίως σαν ηθοποιό σε ταινίες σαν τα Funny Games, Thirteen και Martha Marcy May Marlene. Στη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα, λοιπόν, ο Corbet πάει να φτιάξει μάλλον κάτι σαν το Black Swan αλλά σε pop star εκδοχή.

Στο Vox Lux η Πόρτμαν υποδύεται μια σταρ της ποπ μουσικής, κι η ταινία ακολουθεί την καριέρα και τη ζωή της από το 1999 μέχρι το 2017, ακολουθώντας παράλληλα κι όλα τα σκοτεινά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Καθώς η ταινία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες στο Φεστιβάλ Βενετίας, την περασμένη βδομάδα είδαμε και την πρώτη εικόνα της Πόρτμαν:

Προφανώς, η μουσική θα παίζει τεράστιο ρόλο στο Vox Lux, ο Corbet εξασφάλισε για το σάουντρακ τόσο την υπέροχα ποπ Sia όσο και τον υπέροχα σκοτεινό Scott Walker, ενώ χτες κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser της ταινίας:

Best of internet