Quantcast

Όλα δείχνουν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ θα πρωταγωνιστεί και στο νέο James Bond

Μαζί με τον Κρεγκ φήμες λένε ότι θα επιστρέψει στο franchise και η Αντέλ

THE NEWSROOM

11 Ιουλίου 2017

Έχουν περάσει 2 χρόνια από το “Spectre”, την τελευταία ταινία του James Bond  και μέχρι πριν από λίγες ώρες αποτελούσε μυστήριο για το ποιος θα ήταν ο πρωταγωνιστής στις επόμενες ταινίες, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του Κρεγκ, όταν ολοκλήρωσε την τελευταία ταινία της σειράς, στις οποίες ανέφερε ότι δεν τον έψηνε και πολύ να συνεχίσει να παίζει τον Βρετανό μυστικό πράκτορα.

 

Σύμφωνα με τη Μπάρμπαρα Μπροκόλι, μια εκ των παραγωγών του 007,  ο Κρεγκ άλλαξε γνώμη και ήδη έχει συμφωνήσει να παίξει στην επόμενη ταινία. Η εφημερίδα Mirror, αναφέρει ότι δεν θα έχουμε μόνο τον ίδιο James Bond, άλλα και την Αντέλ στο σάουντρακ της νέας ταινίας.

Ομάδα που κερδίζει λοιπόν δεν αλλάζει. Ο καλύτερος Bond της σύγχρονης εποχής μαζί με την Adele που κέρδισε το Grammy για το τραγούδι τίτλων του Skyfall, αναμένονται να δώσουν την συνέχεια που αξίζει στο franchise. Θα το πληρώσουν βέβαια πολύ αμυδρά καθώς φήμες λένε ότι ο Κρεγκ αμειφθεί με πάνω 120 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει σε δυο ακόμα ταινίες.

Best of internet