Quantcast

Ο Γουίλ Φέρελ παθαίνει fuego και ετοιμάζει ταινία για τη Eurovision στο Netflix

Εγγυημένο 12άρι για τον κωμικό της καρδιάς μας

THE NERDSTREAM

19 Ιουνίου 2018

Μοναδική περίπτωση η Eurovision αγαπητοί φίλοι και φίλες, όπως προφανώς γνωρίζετε ήδη. Αυτό το μοναδικό μείγμα campiness, αγνής κιτς απόλαυσης, εθνικού πένθους ή εθνικού θριάμβου, πολιτικής ίντριγκας και πολιτισμικής πολιτικής είναι ένα αυθεντικά ευρωπαϊκό φαινόμενο που, ευλόγως, μαγεύει εξίσου τους εξωτερικούς παρατηρητές με την μόνιμη εξτραβαγκάντζα του. Ήδη τα τελευταία 1-2 χρόνια το πράγμα περιείχε μια ελληνική εθνική τραγωδία (που ακόμα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε), ένα δεύτερο χτύπημα στην πατρίδα με την ακροδεξιά υστερία για την αλβανική καταγωγή της Φουρέιρα, μια μπουρδουκλωμένη κατάσταση με fat-shaming και Μέση Ανατολή, και τον Deadpool να κλαίγεται που δεν παίζουμε και τον Καναδά:

Όλα αυτά και άλλα τόσα, λοιπόν, ενέπνευσαν τον Γουίλ Φέρελ να δημιουργήσει μια κωμωδία βασισμένη στη Eurovision γιατί ναι, προφανώς, γιατί όχι. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του το Deadline, προσπαθώντας να εξηγήσει στο άμπαλο αμερικάνικο ακροατήριο τι είναι η Eurovision, o Φέρελ θα υπογράψει την ταινία μαζί με τον Άντριου Στιλ, με τον οποίο συνυπήρξαν στα 90s στο Saturday Night Live.

Το πρότζεκτ θα υποδεχτεί στην αγκαλιά του το Netflix, ενώ πρωταγωνιστής του (προφανώς) μιούζικαλ θα είναι ο ίδιος ο Φέρελ. Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας της, αλλά κάτι μας λέει ότι θα είναι έτοιμη στις παραμονές του επόμενου διαγωνισμού, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται θα αποτελεί όλο και πιο πλανητικό χάπενινγκ από εδώ και πέρα.

Στο μεταξύ, ας θυμηθούμε τι ωραία που τα λέει στο μικρόφωνο ο σατανάς:

Best of internet